Spider-Man 3 çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı

Ersin Kılıç 16.03.2020 - 15:43
Tom Holland'ın bir kez daha Peter Parker, Örümcek Adam rolünü üstleneceği yeni Spider-Man filminin çekim tarihi yaz ayları olarak açıklandı.

Marvel ve Sony'nin Örümcek Adam filmleri konusunda tekrar anlaşmasının ardından gözler bildiğiniz gibi Spider-Man 3 filmine çevrilmiş durumda. Prodüksiyon hazırlıkları son sürat devam eden filmin çekim tarihleri de belli oldu.

Spider-Man 3 çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı

Gelen habere göre Spider-Man 3 filminin çekimlerine yaz aylarında, yani film gösterime girmeden neredeyse bir yıl önce başlanacak. Tam prodüksiyon tarihi verilmese de Tom Holland çekimler için Haziran sonu, Temmuz başını işaret etmiş. Tabi bu çekim tarihleri herhangi bir aksilik olmaması durumunda belirtilen aylarda başlayacak. Yani tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını kontrol edilemezse muhtemelen çekim tarihlerinin ertelendiğine de tanıklık edebiliriz. Nitekim hali hazırda yapım aşamasında olan birçok filmin ertelendiğini görmüş durumdayız.

Spider-Man 3 çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı

Diğer taraftan Spider-Man 3 ile ilgili daha önce bazı önemli haberler de öğrenmiştik. Öncelikle filmin kod adı Spider-Man: Serenity Now olarak ortaya çıkmıştı. prodüksiyon aşamasında muhtemelen bu isim kullanılmaya devam edecek. İlk fragmanla birlikte, muhtemelen Kasım - Aralık döneminde ise filmin asıl ismini öğrenmiş olacağız. 

Lokasyon olarak Atlanta, New York, Los Angeles ve İzlanda gibi yerlerin kullanılacağı belirtiliyor. Bu noktada en çok dikkat çeken lokasyon ise tabi ki İzlanda olmuş. İzlanda daha önce Thor: Dark World filminde de lokasyon olarak tercih edilmişti. İzlanda aynı zamanda Lara Croft: Tomb Raider, Star Wars: The Force Awakens, Batman Begins, 007: Die Another Day ve Prometheus gibi önemli filmlere de ev sahipliği yapmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2020 14:14
Abi. Sevgili bulmuşsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man 3 çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı
İlginizi Çekebilir