Başarılı JRYO oyunu Nioh ne kadarlık satış miktarına ulaştı?

Furkan Güler 28.05.2018 - 17:10
Oyun bekleneni verebildi mi?

İlk olarak PlayStation 4 platformuna çıkan Nioh, daha sonrasında PC platformunda oyuncuların karşısına çıktı. Souls oyunlarından esinlendiği oynanış yapısının üstüne yeni mekanikleri koyarak, Japonya temasını güzel bir şekilde veren yapım, çıktığı günün üzerinden yaklaşık bir sene geçmesine rağmen ne kadar sattığı açıkladı. Direkt olarak Team Ninja'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Nioh, tüm platformlarda 2 milyon satış rakamına ulaşmış.

Nioh ne kadar sattı?

Arena tarzı dövüş sistemi ve oynayanlarına dövüş sırasında kaçacak yer bırakmayan Nioh, silah çeşitliliği gibi öğeleri ile dikkat çekiyor. Hikaye anlamında her oyuncuya hitap etmeyen yapım, Souls oyunları kadar sevilmese de Souls oyunlarından ilham alarak çıkan yapımlar arasında en iyisi konumunda bulunuyor.

İki milyon satış rakamının geliştiricisini memnun edip etmediğini bilmiyoruz. Oyuncu kitlesinin çoğuna özellikle PlayStation 4 tarafında hitap eden Nioh'un devamının gelip gelmeyeceği şimdilik meçhul. Bakalım Team Ninja, bir sürpriz yapıp sevilen oyunun devamını getirecek mi? Son olarak eğer oyunun indirilebilir içeriklerini oynamadıysanız, oynamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 05:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 29.05.2018 05:53
Başarılı bir oyundu.Döneminin anbiyansını iyi yansıtmıştı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Souls benzeri JRYO Nioh, dünya genelinde ne kadar sattı?
İlginizi Çekebilir