Sony'nin Tokyo Game Show konferansında İngilizce de olacak

Hakan Hervenik 29.08.2017 - 13:32
Ben Japonca bilmiyorum falan yok artık.
Bugün sabah saatlerinde, Sony Interactive Entertainment yaptığı duyuru ile geleneksel Tokyo Game Show açılış konferansını yapacaklarını duyurdu. Tokyo'da geçmesi dolayısı ile Japonca olan konferans, geçtiğimiz sene olduğu gibi İngilizceye çevrilecek.

Sony, konferans sırasında otomatik çeviri uygulayarak, bize konferansı İngilizce olarak aktaracak. Bu sayede takip etmesi de kolay olacak. Daha yayına 20 gün olmasına rağmen, aşağıda paylaşacağım kanaldan konferansı İngilizce olarak takip edebileceksiniz.

Konferans "2017 PlayStation Press Conference in Japan" ismi le 19 Eylül 4:00 PM Japonya saati ile 3:00 AM EDT, 0:00 PDT, 8AM BST ve 9 AM CEST olarak yayınlanacak. Doğal olarak herkes ya geç yatacak ya da çok erken kalkacak. Ama, sonrasında tamamen İngilizce olarak yayını buradan izleyebileceğiz.

Japonya'nın E3 değerindeki etkinliği olan Tokyo Game Show, birden çok yeni duyurunun, fragmanların ve oynanış videolarının yayınlandığı bir etkinlik. Özellikle Japon oyunlarını seviyorsanız, bu etkinlik tam size göre olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony'nin Tokyo Game Show konferansında İngilizce de olacak
İlginizi Çekebilir