Sony'den Sınırlı Sayıda DualSense Kontrolcü

Tunay Şahin 29.07.2024 - 20:32
Sony, Concord temalı sınırlı sayıda DualSense kumandasını tanıttı. 84,99$ fiyatıyla en pahalı DualSense olan bu kumanda, 23 Ağustos'ta piyasaya çıkacak.

Sony, yeni sınırlı sayıda üreteceği DualSense Kablosuz Kumandasını tanıttı. Bu özel tasarım, yakında çıkacak olan çok oyunculu nişancı oyunu Concord'dan ilham alıyor. Yeni kumanda, hem tasarımı hem de fiyatıyla dikkat çekiyor.

Concord Temalı DualSense Önümüzdeki Ay Geliyor

Yeni DualSense Kablosuz Kumanda, temel olarak Midnight Black renk şemasına sahip. Ancak, kırmızı ve mavi detaylarla süslenmiş, 70'ler bilimkurgu estetiğine sahip bir görünüm sunuyor. Kumandanın arkasında ise Concord oyununun logosu yer alıyor. Şu ana kadar yayınlanan görüntüler, bu kumandanın şimdiye kadar ki en çekici sınırlı sayıda üretilen DualSense varyantlarından biri olduğunu gösteriyor.

Concord Temalı DualSense Önümüzdeki Ay Geliyor

Kumanda, sadece tasarımıyla değil, fiyatıyla da dikkat çekiyor. 84,99$'lık satış fiyatı, onu şimdiye kadarki en pahalı DualSense kablosuz kumanda yapıyor. Bu fiyat, geçen yıl piyasaya sürülen Marvel's Spider-Man 2 sınırlı sürüm kumandasından 5 dolar daha yüksek. ABD'de PlayStation üzerinden ön siparişe sunulan kumanda, 23 Ağustos'ta piyasaya sürülecek. Diğer bölgelerde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Concord, PlayStation 5 ve PC için geliştirilen çok oyunculu bir nişancı oyunu. Oyun, Temmuz ayında erken erişim betası aldı ancak büyük bir etki yaratmadı. Geliştirici Firewalk Studios, oyunun battle pass sistemine sahip olmayacağını belirtti ve "dikkatimizi Concord'u ilk günden ödüllendirici ve sağlam bir deneyim haline getirmeye odaklamak istiyoruz" dedi. Ancak, oyun içi mikro işlemlerle kozmetik karakter görünümleri satın alma imkanı sunulacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2024 01:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2024 00:51
tamam bunlarda microsoft un duraklama dönemi gibi oyun çıkarmayıp aksesuara abanmaya başladılar.yok pro yok elde oynama aparatı yok bilmem ne iyiye işaret değil bu.
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2024 22:27
tamam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony'den Sınırlı Sayıda DualSense Kontrolcü
İlginizi Çekebilir