Sony yeni State of Play etkinliğini duyurdu

Eren Eroğlu 7.07.2021 - 11:55
PlayStation resmi Twitter hesabı yeni State Of Play etkinliğinin 8 Temmuz'da olacağını ve Deathloop odaklı bir etkinlik olacağını duyurdu.

PlayStation resmi Twitter hesabı yeni State Of Play etkinliğinin 8 Temmuz'da olacağını duyurdu. Etkinlik 30 dakika sürecek ve Bethesda'nın Deathloop oyununa odaklı olacak. Resmi PlayStation sitesinde oyuncuların beklentilerini doğru ayarlaması açısından etkinlikte yeni God Of War, Horizon Forbidden West ve yeni nesil PS VR hakkında herhangi bir bilgiye yer verilmeyeceği özellikle belirtilmiş durumda.

Yeni State of Play etkinliği bu Perşembe düzenlenecek

PlayStation, yeni State of Play etkinliğini 8 Temmuz olarak duyurdu Yeni State Of Play etkinliğinde ana odak Bethesda'nın süreli PlayStation Exclusive olarak çıkacak olan Deathloop isimli oyunu olacak. 30 dakika sürecek olan etkinlikte 9 dakika boyunca Deathloop gösterilecek. Sonrasında ise bağımsız ve 3. parti oyunlara odaklanılacak olan bir State Of Play etkinliği olacak. Son yapılan etkinlikte Horizon Forbidden West odaklı bir sunum izlemiştik.

Sony yeni State of Play etkinliğini duyurdu

Bu seferki sunum ise Bethesda'nın Deathloop oyununa odaklı olacak. 9 dakikalık bir Deathloop sunumundan sonra bağımsız ve 3. parti oyunlar ile devam edecek olan sunum 30 dakika uzunluğunda olacak. Ayrıca PlayStation, sitesinde Deathloop sunumu ile ilgili başka bilgilere de yer verilmiş.

Gösterilecek olan 9 dakikalık Deathloop sunumunda Colt'un yeteneklerini çatılarda gizlilik için kullandığını veya direkt olarak aksiyon içine atladığını göreceğiz. Bu cümlelerden anlaşılacağı üzere Deathloop bizlere oynanış konusunda aksiyonun yanında gizlilik opsiyonu da sunacak bir yapım olacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 21:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2021 17:59
Bloodborne Remastered gelsin artık yeter
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2021 16:34
Abi plus'ta oyna ne gerek var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 7.07.2021 12:43
Bunu tek seferde yapın işte. Her oyun için state ye ne gerek var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony yeni State of Play etkinliğini duyurdu
İlginizi Çekebilir