Sony Santa Monica Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor

Tunay Şahin 3.08.2024 - 22:20
Sony Santa Monica, yeni bir IP üzerinde çalışıyor. God of War'dan farklı yeni projeleri hakkında detaylar ortaya çıktı.

God of War serisiyle tanınan Sony Santa Monica stüdyosu, yeni bir IP üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bu bilgi, stüdyoda çalışan bir geliştiricinin LinkedIn sayfasında bahsettiği yeni projeden geliyor.

Sony Santa Monica Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor: Geliştirici Detayları Paylaştı

ResetEra kullanıcısı Angie tarafından fark edilen LinkedIn profilinde, Sony Santa Monica'daki bir geliştirici iş deneyimlerini paylaşırken yeni IP'den bahsetti. Geliştirici, "Santa Monica Stüdyoları yeni IP'lerinde Karakter Geliştirme hattının tamamıyla ilgilenen Karakter Süpervizörü olarak geri dönme fırsatı sundu, işte buradayım, geri döndüğüm için heyecanlıyım, ekiple tekrar çalışıyorum ve video oyunlarında Karakterleri birlikte zorluyorum." ifadelerini kullandı. Bu, stüdyonun God of War serisi dışında yeni bir oyun üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Sony Santa Monica Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor

Sony Santa Monica'nın yaratıcı yönetmeni Cory Barlog'un uzay temalı yeni bir IP üzerinde çalıştığı yıllardır söyleniyordu. Bu haber ilk olarak 2019'da ortaya çıkmıştı, ancak o zamandan beri resmi bir açıklama gelmedi. Barlog'un Twitter'daki mevcut afiş fotoğrafının kendisini uzayda tasvir eden The Watchmen'den bir panelin parodisi olması da bu spekülasyonları güçlendiriyor. LinkedIn'deki bu yeni IP referansı, God of War ile ilgisi olmayan bir şeyin gerçekleşme olasılığını artırıyor.

God of War Serisi Devam Edebilir

Sony Santa Monica'nın başka bir God of War oyunu üzerinde çalışıyor olması da muhtemel. Nisan ayında ekip yeni geliştiriciler işe alıyordu ve God of War (2018) ve God of War Ragnarok bilgisine sahip olmanın ekibe katılacaklar için bonus bir beceri olduğu belirtilmişti.

Şu anda Santa Monica Stüdyosu, üzerinde çalıştığı projeyi açıklamaya hazır değil. God of War Ragnarok'un DLC'si ve PC portu tamamlandığına göre, ekibin üzerinde çalıştığı projelerden birini nihayet açıklayıp açıklamayacağını bekleyip göreceğiz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 10:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 5.08.2024 16:52
Şuan görünen şu, Sony stüdyoları büyük bombalarla patlayacak. Fetret devrinin ardından bir bolluk devri illa ki olacaktır. Tam tersi olursa zaten oyuncular olarak iyice başımız ağrır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2024 09:51
Yeni bir ip ne demek
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2024 15:54
Yeni bir oyun, yeni bir marka. Geliştirdikleri sadece iki marka var Kinetica ve God of War, şimdi üçüncü bir marka üzerinde çalışıyormuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 09:57
Sonunda 20 yılın ardından santa monica kendi başına yeni bir ip geliştiriyor mükemmel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 09:46
bu stüdyo ne yapsa çok kaliteli olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 03:35
Sevindirici haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony Santa Monica Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor
İlginizi Çekebilir