Sony, Örümcek Adam için şahane bir fragman yayınladı

Ersin Kılıç 18.09.2019 - 10:19
The Night Monkey fragmanı yayınlandı

Sony ve Marvel anlaşmazlığı sonucu bildiğiniz gibi Örümcek Adam, Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılmış durumda. İşte bu haberler ile sürekli gündemde olan karakter için oldukça eğlenceli ve farklı bir fragman yayınlandı. Bu fragmanın merkezinde ise Night Monkey var! 

Sony, Örümcek Adam için şahane bir fragman yayınladı

Öncelikle haberin bundan sonrası hala Spider-man: Far From Home filmini izlemediyseniz spoiler, yani keyif kaçırıcı olabilir. 

Filmi izleyenler eminim The Night Monkey repliğini hatırlıyordur. Örümcek Adam'ın şüpheleri üzerine çekmemek için giymiş olduğu bu kostüme ve dolayısı ile karaktere, arkadaşı Ned, The Night Monkey ismini veriyordu. işte Spider-man: Far From Home filminin DVD ve Blu-ray sürümlerinin tanıtımına hız veren Sony, bu karaktere odaklanan şahane bir fragman yayınladı. Fragmana baktığımızda sanki bu karakter özelinde bir film fragmanıymış gibi hazırlandığını görüyoruz. Hatta firma bunun için özel bir logo çalışması da yapmış. Bu eğlenceli fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2019 14:23
Noir kostümünede night monkey demezsin be sony.
ugurlsm
ugurlsm 19.09.2019 21:01
Görünüş olarak Noir esintileri taşısa da Spider-Man Noir'ı farklı bir karakter olarak düşünmek daha doğru olur. Filmde bu kostüm Night Monkey olarak geçiyor. Spider-Man'in avrupada olduğunu saklamak için kullanılıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2019 12:22
Sony niye böyle fan made tarzı fragman hazırlamış ki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, Örümcek Adam için şahane bir fragman yayınladı
İlginizi Çekebilir