Sony, Neil Druckmann Röportajını Kaldırdı

Tunay Şahin 30.05.2024 - 01:21
Sony, Neil Druckmann ile yapılan röportajı önemli hatalar ve yanlışlıklar nedeniyle kaldırdı. Detaylar ve yaşanan olayın perde arkası.

Sony, Neil Druckmann ile yapılan bir röportajı "önemli hatalar ve yanlışlıklar" nedeniyle web sitesinden kaldırdı. Şirket, "Neil'in sözlerini yanlış aktardığımız ve bu röportajın kendisinde ve ekibinde yaratmış olabileceği olumsuz etki için özür dileriz" açıklamasını yaptı.

Neil Druckmann Röportajının Yayından Kaldırılma Sebebi

Geçtiğimiz hafta, Sony'nin Naughty Dog'un başındaki isim Neil Druckmann ile gerçekleştirdiği ve resmi web sitesinde yayınladığı röportaj ilginç bir şekilde geri çekildi. Druckmann'ın bir sonraki oyun projeleri hakkında konuşurken, "ana akım oyun algılarını yeniden tanımlayabileceğini" belirttiği ifade büyük yankı uyandırdı. Ancak, Druckmann bu açıklamanın Sony tarafından büyük ölçüde düzenlendiğini dile getirdi.

Druckmann, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, röportaj sırasında verdiği orijinal cevabın yayınlanan yanıtla önemli ölçüde farklı olduğunu belirtti. Bu açıklamanın ardından Sony, röportajın tamamını yayından kaldırma kararı aldı ve yerine, "Druckmann'ın bakış açısını ve değerlerini (animasyon, yazarlık, teknoloji, yapay zeka ve gelecekteki projeler gibi konular dahil) temsil etmeyen bazı önemli hatalar ve yanlışlıklar" bulunduğunu belirten kısa bir mesaj yayınladı.

Sony'nin açıklamasında, "Neil'in sözlerini yanlış yansıttığımız ve bu röportajın kendisinde ve ekibinde yaratmış olabileceği olumsuz etkiler için özür dileriz. Naughty Dog ve SIE ile koordinasyon içinde röportajı kaldırdık" ifadeleri yer aldı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 30.05.2024 16:36
Çok mu gazlı konuşmuş). Tweet’ini okudum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2024 12:02
Yani Sony hollywood numarası çekerek beklentiyi yükseltmeye, ilgi çekmeye çalıştı ama Druckmann sonunda kendisine patlayabileceğini öngörerek önlem aldı. Bırakın tatavayı akımı algıyı malgıyı, oyun geliştirin oyun. İyi kaliteli özenli oyun geliştirirseniz konsolunuzda oyununuzda satar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2024 08:23
insanlar çok beceriksiz olmaya başladı sanki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, Neil Druckmann Röportajını Kaldırdı
İlginizi Çekebilir