1/5

Sony, E3'te bu oyunlarla şov yapabilir!

Mahmut Saral 15.05.2012 - 14:33
Show must go on!
Sektörün önemli teknoloji ve oyun firmalarından olan Sony, önümüzdeki E3 fuarı için sıkı çalışıyor. Japonya menşeili firma, CEO pozisyonuna Kaz Hirai'nin getirilmesi ve ardından uygulanan radikal kararlarla yeni bir yükseliş arıyor. Bunun için de sanırız en güzel fırsat, haziran ayında Los Angeles'ta düzenlenecek olan Electronic Entertainment Expo, yani E3 olacaktır. Peki Sony, E3'te bize neler sunabilir? Tabii açıklanan oyunlar var, ancak bunların haricinde henüz açıklanmayanlar da heyecanlandırıyor bizi. Peki nedir onlar? Gelin hepsine birlikte bakalım.

Oyunlara adım atmadan evvel, bu E3 fuarında Sony tarafından yeni bir konsol veya teknoloji duyurusunun gelmesinin beklenmediğini sözlerimize ekleyelim. PS Vita ile zaten yeni bir kan getiren firma, birçok oyuncunun beklediğini yapmayacak ve PS4'ü görmeyeceğiz çok büyük ihtimalle.

Neyse efendim, işte oyunlar:

God of War: Ascension

Sony Santa Monica tarafından geliştirilen yapım, en erken önümüzdeki yılın İlkbahar döneminde raflarda yerini alacak. Bİr kez daha Kratos ile maceraya atılacağımız bu yeni yapımda, ilk üç oyunun öncesine, Kratos'un yükselişine tanıklık edeceğiz. Tabii yaşadığı acıların onu nasıl bu hale getirdiğinin ilk kıvılcımlarını da gözlemleyeceğiz Ascension'da.

Yeni yapımın en önemli özelliği ise, şüphesiz ki multiplayer oyun modları barındırıyor olması. Dörde dört, toplamda sekiz oyuncuya kadar destek verecek olan multiplayer'da, önce rakiplerimizi ortadan kaldıracak, ardından da takım arkadaşlarımızla ortak hareket ederek dev boss'ları yok etmeye çalışacağız.

Yapımcıların belirttiğine göre Ascension, God of War 4 değil ve God of War serisinin geleceğine yönelik yapılan planların ilk parçası. Umarız yine her şey güzel olur. E3 fuarında, oyuna dair bolca bilgi ve oynanış demosu bekleniyor.

Sony, E3'te bu oyunlarla şov yapabilir!