Son Like a Dragon Oyunu Steam’de Sınırlı Süre Ücretsiz Oldu

Tunay Şahin 26.10.2024 - 12:27
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, 28 Ekim'e kadar Steam’de ücretsiz deneme sürümüyle oynanabilir. Kaçırmayın!

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, Steam kullanıcıları için sınırlı süreli ücretsiz bir deneme süresi sunuyor. 28 Ekim’e kadar geçerli olan bu deneme, oyunculara Kazuma Kiryu’nun Joryu takma adıyla yaşadığı maceraların bir bölümünü dört saat boyunca ücretsiz deneyimleme fırsatı veriyor.

Like a Dragon Gaiden Ücretsiz Deneme Sürümü

Like a Dragon Gaiden Ücretsiz Deneme Sürümü

Bu özel deneme süresi, oyuncuların Kazuma Kiryu’nun gizemli hikayesini takip etmelerine olanak tanıyor. İki farklı dövüş stili - Yakuza ve Ajan - ile oyuncular, hem savaşta hem de eğlence dolu yan aktivitelerde kendilerini gösterme şansına sahip. İster arena dövüşlerinde yeteneklerinizi konuşturun, ister cep yarışlarında zirveye çıkın ya da karaoke ile stres atın. Kiryu’nun maceraları Steam kullanıcılarına farklı bir heyecan sunuyor.

Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Steam’de şu anda Like a Dragon serisinin birçok oyunu da indirimde. Judgment, Lost Judgment ve Infinite Wealth gibi oyunlarda 7 Kasım’a kadar devam eden büyük indirimler, seriyi genişletmek isteyen oyunculara güzel bir fırsat sunuyor. Like a Dragon Gaiden'in ardından RGG Studio, 1,5 kat daha büyük olması beklenen Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii oyununu da duyurdu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2024 17:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Son Like a Dragon Oyunu Steam’de Sınırlı Süre Ücretsiz Oldu
İlginizi Çekebilir