Son Korsan'ın yapımcılarıyla uzaya gidiyoruz

Merlinin Kazanı 2.05.2013 - 14:30
Novagun ile Kalkanlar fora, uzayda tam yol ileri!
Cephanelerin tam mı? Peki kalkanların aktif mi? Tüm sistemler hazırsa iticileri çalıştıralım! Tam yol ileri. O da ne? Bir cisim yaklaşıyor. Bilinmeyen ve yaklaşan her şeye ateş et.

İki tip silahın var. Atıcılar ve cephanelerden oluşan silah sistemin ve kalkanları delen novagun silahı. Karşına çok ilginç tasarımlarıyla düşman uzay gemileri çıkabilir ve bir anda etrafını sarabilirler. Tetikte olmakta fayda var.

Son Korsan'ın yapımcılarıyla uzaya gidiyoruz
En iyisi bir filoya katılın ve yardımlaşarak ortaklaşa gelişin.  Yoksa bu engin uçsuz bucaksız karanlık sonsuzlukta başınıza neler gelir kim bilir? Filonuzla beraber yol alırken uzayın derinliklerinde terkedilmiş ama oldukça ihtişamlı ve gezegene yakın büyüklükte uzay gemilerine rastlayabilirsiniz.  Bu devasa gemilere karşı yapacağınız toplu savaşı kazanırsanız geminin kontrolü size geçecek. Kendi silah teknolojileriniz ve dronlar ile ana gemilerinizi donatıp savaşlarda bir üs olarak kullanabilecek ve üzerlerindeki bir dağ büyüklüğünde olan silahları kontrol edebileceksiniz.

Herşeyin başı
Merhaba kaptan! Dünyamız büyük bir tehlike altında, insanlar çaresizlik içinde saklanmaya çalışıyorlar. Milyarlarca insan için gidilecek hiçbir yer yok. Kimileri yer altının derinliklerine kaçıyor, umutsuzluk içinde mağaralar ve kullanılmayan maden ocakları arıyor ya da denizaltılarla denize açılıyorlar. Diğerleri öldürücü, kayıtsız bir taşkınlık içinde yağmalayıp yıkıyorlar. Çoğu insan, asık ve şaşkın yüzlerle, yalnızca oturup sonu bekliyorlar.

Başlarını kaldırdıklarında, yukarıda, gökyüzüne kazınmış, dev bir ışık süzmesi görülüyor. İnce, yumuşak ışınımlı bir bulutsu olarak başlayan şey günden güne şişerek, uzay boşluğunda kaynayan bir gaz girdabına dönüşmüş. Buhardan bir izin doruğunda karanlık, şekilsiz, tehditkar bir yumru görülüyor. Kuyruklu yıldızın küçük tayfası, muazzam yıkıcı gücünü saklıyor. Saatte 65000 kilometre yani saniyede yaklaşık 20 kilometre gibi korkunç bir hızla, dünyayı ses hızının yetmiş katı bir hızla vuracak bir trilyon tonluk kaya yaklaşıyor.

Son Korsan'ın yapımcılarıyla uzaya gidiyoruz
İnsanlık sadece seyrediyor ve bekliyor. Kaçınılmaz sonun farkında olan bilimciler teleskoplarını çoktan bırakmışlar ve bilgisayarlarını kapatıyorlar. Felaket üzerine yapılan sayısız simülasyon hala fazlasıyla belirsiz, ulaşılan sonuçlar ise halka açıklanamayacak kadar korkutucu. Kimi bilimciler yurttaşlarına göre üstünlük elde etmek için teknik bilgilerini kullanarak ayrıntılı hayatta kalma stratejileri geliştirmişler. Kimileri de gerçek bilimci rollerini en son ana dek sürdürerek felaketi mümkün olduğunca yakından gözlemleyip, verileri dünya gezegeninin derinliklerine gömülü zaman kapsüllerine aktarmayı planlıyorlar. Hala hayatta kalma ihtimali olabilecek birkaç kişinin varlığını düşünerek, gelecek kuşaklar için…

Çarpışma anı yaklaşıyor. Tüm dünya da milyarlarca insan korkuyla günleri sayıyor.
Kurtulmayı bekleyen insanlar, uzay mekiklerinde yerlerini alarak, bir bilim adamı ile dünyadan ayrılmak istiyorlar. Dünya’daki yaşam şartlarının aynısını insanlara sağlayabilecek uzak bir gezegene…

- Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Son Korsan'ın yapımcılarıyla uzaya gidiyoruz
İlginizi Çekebilir