Snowpiercer dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 11.05.2020 - 13:28
Daha önce sinema salonlarında boy gösteren Snowpiercer, bu sefer dizi olarak, Netflix üzerinden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Snowpiercer filmi özellikle atmosferi ve kurgusu ile dikkat çekmeyi başaran bir film olmuştu. Yönetmenliğini ve senaryosunu geçtiğimiz yıl Parasyte ile Oscar heykelciğini kucaklayan Bong Joon Ho yapmıştı. Kıyamet sonrası senaryolarını seviyorsanız ve hala izlemediyseniz Chris Evans ve Tilda Swinton gibi önemli isimleri bünyesinde barındıran filmin adını bir köşeye yazmanızı tavsiye ediyorum. Nükleer savaş sonrası tamamen buzul çağına dönen bir dünyada geçen Snowpiercer'da sürekli hareket eden bir tren ve içerisindeki karmaşaya tanıklık ediyorduk.

Netflix'te yayınlanacak Snowpiercer dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Gelelim dizi projesine. İlk olarak 2017 yılında duyurusu yapılan ve aynı konuyu işleyecek olan Snowpiercer dizisi için artık geri sayım başladı. 17 Mayıs'ta Amerika'da TNT kanalında yayınlanacak olan dizi daha sonra ise Netflix üzerinden seyircisi ile buluşacak. Oscar ödüllü ünlü oyuncu Jeniffer Connelly'nin birinci sınıf yolculardan biri olan Melanie Cavill'i canlandıracağı dizinin yeni bir fragmanı daha yayınlandı. 

Doctor Strange'in yönetmeni olan Scott Derrickson'un ilk bölümünü yöneteceği Snowpiercer'in Netflix tarafından yayınlanan fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Snowpiercer dizisi hakkında

Dünya’nın buzla kaplı çorak bir araziye dönüşmesinin ardından yedi yıl geçmiştir. Hayatta kalmayı başaran tüm insanlar, devasa tren Snowpiercer’da yaşamaktadır. 1001 vagon uzunluğundaki Snowpiercer, durmadan dünyanın etrafında dolaşmaktadır. Trende yaşayanlar ise sınıflara ayrılmıştır. Zengin seçkinler trenin ön kısmında, yoksul “kuyrukçular” ise arka vagonlarda yaşamaktadır. Snowpiercer, hayatları boyunca ezilen insanların direnmeye, başkaldırmaya ve isyan etmeye karar vermesinin nelere yol açabileceğini anlatıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2020 08:36
gene zengi escinsel musluman birileri olmasinda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2020 23:57
Filmde bir tane bile bel altı sahne yoktu bunda olacak gibi,zamanı doldurmak için bunları yapacaklarsa kalsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Snowpiercer dizisinin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir