Skate. Yeni Nesil Kaykay Deneyimi

Tunay Şahin 8.06.2024 - 01:47
Yeni nesil kaykay deneyimi olan Skate oyununun konsol testleri Sonbaharda başlıyor. Heyecan verici fragman ve gizemli M-Corp'un ardındaki sırlarla dolu!

Son günlerde Electronic Arts, yakında piyasaya sürülecek olan açık dünya kaykay oyunu Skate'in San Vansterdam'daki gizemli (ve kurgusal) M-Corp şirketine dair şifreli mesajlarla sosyal medyayı meşgul ediyor. Bu tanıtımlar, 1990'ların estetiğine sahip bir web sitesinin ortaya çıkmasıyla tamamlanan eski tarz açılır pencereler ve retro grafiklerle dikkat çekiyor.

Skate Konsol Testleri İçin Heyecan Dorukta

Son Skate oyununun piyasaya sürülmesinin üzerinden neredeyse 15 yıl geçti; Skate 3 2010 yılında piyasaya sürülmüştü. Ancak son yıllarda Electronic Arts, bu sevilen kaykay serisine yeni bir soluk getirmek için çalışıyor.

Yeni Skate oyunu, oyunculara yıllar önce tanıdıkları ve sevdikleri Skate serisinin tavrı ve atmosferiyle uyumlu, yepyeni bir açık dünya deneyimi sunacak. Summer Game Fest'te, EA'in oyunun geliştirme sürecinde gelinen noktayı gösteren yeni bir fragman yayınlandı.

M-Corp maskaralığının ardından, Electronic Arts gerçek fragmanı yayınlayarak seriden beklenen her şeyi açığa çıkardı. Ayrıca, oyun testlerinin (konsol) Sonbahar'da yapılacağı da doğrulandı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skate. Yeni Nesil Kaykay Deneyimi
İlginizi Çekebilir