Sıradaki Call of Duty oyunu Treyarch'dan geliyor

Alparslan Gürlek 5.08.2020 - 10:58
Sıradaki Call of Duty oyunu için Activision Treyarch ve Raven Software ile birlikte çalışmayı seçmiş gibi görünüyor. İki başarılı geliştirici ile çalışacak.

Bir sonraki Call of Duty oyunu hakkında oyunun yapılacağından başka çok fazla şey bilmiyoruz ancak etrafta dolaşan oldukça güçlü söylentiler var. CoD Black Ops - Cold War gibi. Activision bugün söylentileri doğruladı ve yeni Call of Duty oyununu Treyarch ve Raven tarafından geliştirildiğini söyledi.

Yeni Call of Duty oyununu Treyarch ve Raven geliştirecek

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone büyük başarılarını sürdürüyor, Modern Warfare satışları ve Warzone yükseltmeleri büyümeye devam ediyor. Activision kazançlarını anlattığı bir slayt gösterisinde bunlara yer verdi. Özellikle DLC ve oyun içi satın alımları yoluyla kazanç geçen çeyreğe göre iki kattan fazla arttı ve geçen yıl aynı çeyrekte olduğundan yaklaşık beş kat daha fazla.

Bu bilgilerin hepsi bizi tek bir noktaya odaklıyor: "Activision bu büyük toplulukla dijital ilişkilerini bu yönde inşa etmeye sıradaki Call of Duty premium sürümü Treyarch ve Raven Software'den gelene kadar devam edecek."

Sıradaki Call of Duty oyunu Treyarch'dan geliyor

Raven Software'in yeni bir Call of Duty'de ortak geliştirici olarak bulunduğunu görmek sevindirici. Raven, orijinal Black Ops'a kadar uzanan çok sayıda CoD oyununun geliştirme sürecine çok oyunculu odaklı bir destek stüdyosu olarak katıldı. Bu aslında daha da ilginç çünkü Raven'ın Quake 4, Wolfenstein ve Singularity gibi bağımsız oyunları da oldukça iyiydi. Piyasaya yeni bir tür tanımlamaktan ziyade, güvenilir ve tatmin edici oyunlar yapan iyi bir ekip. Bu nedenle yeni oyunda da bir şekilde bulunmaları güzel.

İşin ilginç kısmı ise yeni CoD hakkında daha fazla şey duymamamızın sebeplerinden birinin, Activision'un Call of Duty hayran kitlesiyle doğrudan etkileşim kurmak için Warzone'un üzerine daha fazla eğilmek istemesi. Bu konuda Activision başkanı Rob Kostich, bugünkü görüşme sırasında şöyle ifadelere yer verdi.

Rob Kostich: "Warzone sadece harika bir oyun deneyimi değil, aynı zamanda yeni franchise haberlerini ve bilgilerini doğrudan topluluğumuzla paylaşmak için harika bir platform. Bu aynı zamanda bizim için büyük ve olumlu bir değişiklik, çünkü iş hakkında düşündüğümüz gibi, sanırım Warzone yaklaşan oyunlarımızı nasıl, ne zaman ve nerede ortaya çıkaracağımızı yeniden düşünmemize neden oldu."

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 08:57
Quake 4, Wolfenstein ve Singularity bağımsız bir oyun değildi ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2020 11:56
65 inç 8k oled sony tv"ye ,, series x ve ps5"in teraflops değerleri kesinlikle yeterli gelemiyeceğinin altını çizerim
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 03:43
3090 ti, ne zaman piyasaya çıkar?
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2020 13:15
3090 ti yi bekle ozaman sli yaparsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sıradaki Call of Duty oyunu Treyarch'dan geliyor
İlginizi Çekebilir