Silent Hill'in Yaratıcısından Yeni Korku Oyunu: Slitterhead

Tunay Şahin 27.06.2024 - 01:00
Silent Hill'in yaratıcısı Toyama, 8 Kasım 2024'te çıkacak olan yeni oyunu Slitterhead'in Siren'den esinlendiğini açıkladı.

Silent Hill'in yaratıcı beyni ve Bokeh Game Studio'nun CEO'su Keichiro Toyama, Famitsu'ya verdiği röportajda, yakında çıkacak olan aksiyon-macera türündeki korku oyunu Slitterhead'in, klasik başyapıt Siren'den büyük ölçüde esinlendiğini açıkladı. Slitterhead, Siren'in öne çıkan benzersiz unsurlarını ödünç alarak, bunları aksiyon odaklı bir oyuna dönüştürecek. Psişik yeteneklere geri dönüş yapıyor.

Slitterhead'in Siren'den İlham Alan Özellikleri

Slitterhead, Siren'deki gibi duyular yerine bedenlere sahip olmanıza izin verecek, ancak yine de oyuncuların zaman zaman diğer karakterlerin bakış açılarına bakmalarına olanak tanıyacak. 2000'li yılların başında orijinal Siren'i oynamış ve beğenmiş olanlar Slitterhead için kesinlikle heyecanlanmalı. Siren'i özel kılan bu özellikleri alacak ve modern bir aksiyon deneyimine dönüştürecek.

Slitterhead'in Siren'den İlham Alan Özellikleri

Aksiyon-macera türündeki korku oyunu, beyin yiyen Slitterhead'lerin insan kılığına girdiği neon ışıklı Kowlong'un güzel ama yoğun sokaklarında geçiyor. Kahramanımız, bu parazit benzeri varlıklarla başa çıkmak için insanları ele geçirecek olan Hyoki adında hayalet bir kişidir.

Toyama, benzersiz özellikleri nedeniyle herkese hitap etmeyecek bir oyun olacağının farkında ama "anlayanlar" dışında da pazarlanıp oynanabileceğini umuyor. Slitterhead, 8 Kasım 2024'te PC, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkacak.

Summer Game Fest'te Yayınlanan Slitterhead Fragmanı

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2024 04:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2024 14:02
Tutmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2024 14:05
korku oyunuyla alakası yok gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Silent Hill'in Yaratıcısından Yeni Korku Oyunu: Slitterhead
İlginizi Çekebilir