Sigourney Weaver’ın Avatar'daki Geleceği Netleşiyor

Tunay Şahin 28.08.2024 - 11:35
Sigourney Weaver, Avatar serisinin dördüncü ve beşinci filmlerinde de yer alacağını doğruladı.

Avatar serisi, gişe rekorları kıran performansı ve sayısız Oscar adaylığı ile sinema dünyasında kendine sağlam bir yer edindi. James Cameron’ın yönetmenliğini üstlendiği bu epik yapım, yirmi yıldır izleyicileri Pandora’nın büyüleyici dünyasına götürüyor. Şu an için üçüncü film olan Avatar: Ateş ve Kül 2025 yılında vizyona girmeye hazırlanıyor.

Cameron, serinin en az iki film daha eklenerek devam edeceğini doğruladı. Üstelik, serinin devam filmlerinde geri dönecek en az bir oyuncu da belli oldu. Avatar’da Grace Augustine’i ve Avatar: Suyun Yolu’nda Kiri’yi canlandıran Sigourney Weaver, geçtiğimiz günlerde Deadline’a yaptığı açıklamalarda serideki rolüne dair bazı ipuçları verdi. Dördüncü ve beşinci filmlerde yer alıp almayacağı sorusuna Weaver, “Evet, sanırım bunu söylemeye iznim var” diyerek, merakla beklenen bu soruya kesin bir yanıt verdi.

Sigourney Weaver’ın Avatar Macerası Devam Ediyor

Sigourney Weaver’ın Avatar Macerası Devam Ediyor

Weaver, Avatar serisindeki deneyimlerine dair şunları söyledi: “İlk Avatar’ın senaryosunu okuduğumu ve sivri kulaklı, kuyruklu mavi insanların bu yaratıkların üzerinde yüzen dağlardan geçtiğini okuduğumu hatırlıyorum... Bunların hiçbirinin çekildiğini hayal bile edemezdim.” Weaver, “Dürüst olmak gerekirse, böyle görünen ve bu unsurlara sahip bir filmi nasıl yapabileceğini hayal bile edemiyordum. Ama Jim için ve bu filmlerin başarısı için çok mutluyum ki bu da onları yapmaya devam edebileceğimiz anlamına geliyor.” diyerek serinin başarısının ardındaki gücü vurguluyor. Weaver, Avatar 4 ve 5 hakkında da şu sözleri ekledi: “Yazıldılar. Ne olduklarını biliyoruz. Gerçekten çok iyiler. Ama Jim hala üçünü bitiriyor. Onları dört gözle beklemek güzel.”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2024 03:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sigourney Weaver’ın Avatar'daki Geleceği Netleşiyor
İlginizi Çekebilir