Shazam! filmine The Walking Dead'den transfer var

Hakan Hervenik 20.12.2017 - 14:41
Filmin kadrosuna yeni bir isim eklendi

DC'nin sevilen karakterlerinden Shazam'ın kadrosuna The Walking Dead'den bir isim katıldı. Dizide Jerry karakterine hayat veren Cooper Andrews, Shazam'ın çocuk versiyonu olan Billy Batson'ın koruyucu babası olacak. The Walking Dead dizinde elindeki büyük baltası ile tanınan Jerry karakterine hayat veren Cooper Andrews, Zachary Levi, Mark Strong, Grace Fulton, Jack Dylan Grazer, Ian Chan, Jovan Armand ve Asher Angel'ı içeren Shazam filminin kadrosuna katılmış oldu.

Cooper Andrews, Shazam filminin kadrosuna katıldı

Shazam! filmine The Walking Dead'den transfer var

Shazam kimdir?

Shazam, Fawcott Comics tarafından 1939 yılında Bill Parker tarafından ilk olarak Captain Thunder adıyla tanıtılan bir karakterdir. Başta 6 farklı güce sahip olan 6 kahraman olarak düşünülse de daha sonra vazgeçilmiş. Daha sonra, Fawcett Comics çizerlerinden birisi Captain Marvelous ismini öneriyor ve daha sonra bu isim kısaltarak Captain Marvel ismiyle yoluna devam ediyor.

Karakterin başlangıç hikayesi ise şöyledir: Billy Batson'ın ailesi Black Adam tarafından öldürülür. Aradan zaman geçer ve Batson bir şekilde hayatına devam eder. Shazam isimli bir büyücü tarafından kaçırılan Batson, bu büyücünün güçlerini kendisine vermesi sonucu Captain Marvel haline gelir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 19:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shazam! filmine The Walking Dead'den transfer var
İlginizi Çekebilir