Shadow Warrior 3'ten Lady Dimitrescu için rakip geldi

Alparslan Gürlek 18.05.2021 - 12:55
Shadow Warrior 3 için yayınlanan son fragman oyundaki bir bölüme ve yeni bir silaha ışık tutarken, Lady D'nin yeni rakibi Motoko'yu gösteriyor.

Geliştirici Flying Wild Hog ve yayıncı Devolver Digital, oyuna ait yeni fragmanları yayınlamaya devam ediyor. Geliştirme süreci devam ederken bu yılın sonlarına karşımıza çıkacak Shadow Warrior 3 için yeni bir fragman daha yayınlandı. Aşağıdan izleyebileceğiniz videoda oyundaki yeni bir bölüm gösterilirken, yeni bir silah ve ana düşmanlarımızdan Lady Dimitrescu için rakip olabilecek Motoko da ortaya çıkartılıyor. Gelin bakalım kimmiş bu Motoko, ne yaparmış?

Shadow Warrior 3'ten Lady D için yeni rakip: Motoko

Bahsi geçen ana düşmanlarımızdan biri olan Motoko, Kumo Kardeşliği'nin kalan son büyücüsü ve elektrikle oynamayı seven bir hanım ablamız. Geliştirici bunu da göstererek aslında kendini ne kadar aştığını ortaya koyuyor ve Shadow Warrior sevenler için yeni oyunun muhteşem bir deneyim olacağı konusundaki iddiasını artırıyor. Henüz hakkında çok az şey bildiğimiz bu yeni kötü adamımız Motoko, "Motoko's Thunderdome" adındaki şıkır şıkır ve zengin bir dövüş arenasına ev sahipliği yapıyor. Görüntüsü de oldukça etkileyici duruyor, aşağıdaki görselde görebilirsiniz.

Shadow Warrior 3'ten Lady Dimitrescu için rakip geldi

Henüz kendisinin oyunun senaryosundaki nihai rolünü tam olarak bilmesek de, böyle iddialı karakterler görmeyi seviyoruz. Bunun en yakın örneğini de Capcom'un Resident Evil Village oyununda, Lady Dimitrescu için gelen ilgiden görmüş olduk. Öyleyse, geliştiricilerin bunu daha çok yapmasında herhangi bir sakınca bulunmadığını düşünüyorum. Sizce de öyle mi?

Ayrıca yayınlanan yeni oynanış videosunda bahsi geçen yeni arenayı ve söz konusu yeni silahı da görebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 12:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow Warrior 3'ten Lady Dimitrescu için rakip geldi
İlginizi Çekebilir