Shadow Warrior 3 PC için duyuruldu

Özgür Deveci 7.07.2020 - 13:11
Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanacak olan FPS oyunu Shadow Warrior 3 PC için duyuruldu.

Geliştirici Flying Wild Hog ve yayıncı Devolver Digital, birinci şahıs aksiyon oyunu Shadow Warrior 3'ü PC için duyurdu. Önümüzdeki sene Steam aracılığıyla piyasaya çıkması planlanan oyunun diğer platformlara gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Shadow Warrior serisinin yeni oyununda anti kahraman Lo Wang, eski işvereni ve düşmanı Orochi Zilla'nın istemeden serbest bıraktığı eski bir ejderhayı yakalamak için keşfedilmemiş bölgelere doğru bir ava çıkıyor. Serinin önceki oyunları hızlı ve tempolu gelişmiş savaş sistemi, yakın dövüş silahları, duvarda koşma ve çift sıçrama mekanikleriyle öne çıkarken yayınlanan tanıtım videosuna baktığımızda bu dinamikler, yeni oyunda da devam edecek gibi görünüyor.

Shadow Warrior 3 PC için duyuruldu

Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanacak olan FPS oyunu Shadow Warrior 3 PC için duyuruldu. Road Hog Engine grafik motoruyla geliştirilen bu oyunu oynamak için minimum 64-bit işlemci ve işletim sistemine ek olarak Intel'in Core 2 Quad Q9550 veya eşdeğeri bir işlemciye sahip olmanız gerekiyor. Oyunun ilk oynanış videosu 11 Temmuz 2020 tarihinde Devolver Direct sunumu sırasında paylaşılacak.

Geliştirici ekip oyunun konusu ise, şöyle özetliyor. Lo Wang, eski işvereni ve düşmanı Orochi Zilla istemeden serbest bıraktıkları eski bir ejderhayı yakalamak için zorlu bir göreve çıkıyorlar. Böylece, Lo Wang, canavarları takip etmek ve bir kez daha kıyameti engellemek için dünyanın keşfedilmemiş bölgelerine gidiyor. Tek ihtiyaç duyduğumuz şey ölü bir tanrının maskesi, bir ejderha yumurtası, biraz sihirli dokunuş ve Shadowlands’i yıkmak için yeterli ateş gücü.”

Oyunun yayınlanan teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2020 13:50
Deadpool havası var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 04:18
Bu seriyi seviyor ve yeni halkasını merakla bekliyorum duyurduklarına sevindim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow Warrior 3 PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir