Shadow Warrior 3 oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 15.07.2020 - 12:42
Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanacak olan FPS oyunu Shadow Warrior 3'ün oynanış videosu yayınlandı.

Geliştirici Flying Wild Hog ve yayıncı Devolver Digital, geçtiğimiz hafta PC için duyurulan Shadow Warrior 3'ün ilk oynanış videosunu yayınladı. Birinci şahıs aksiyon macera serisinin yeni oyununda anti kahraman Lo Wang, eski işvereni ve düşmanı Orochi Zilla geri dönüyor. Yeni oyunumuzda anti kahraman Lo Wang, eski işvereni ve düşmanı Orochi Zilla'nın istemeden serbest bıraktığı eski bir ejderhayı yakalamak için keşfedilmemiş bölgelere doğru bir ava çıkıyor.

Shadow Warrior 3 oynanış videosu yayınlandı

Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanacak olan FPS oyunu Shadow Warrior 3'ün oynanış videosu yayınlandı. Geliştirici ekip tarafından paylaşılan oynanış videosunda, oyuna eklenen bazı özellikler ile birlikte yeni oynanış mekanikleri de oyunculara gösteriliyor. Paylaşılan videoya baktığımızda oyun hızlı ve tempolu gelişmiş savaş sistemi, yakın dövüş ve ateşli silahlar, air dash, duvarda koşma ve çift sıçrama unsurlarıyla öne çıkarken yeni grappling hook mekaniğiyle birlikte gelişmiş bir hareket sistemi sunacak. Oyuna eklenen bu özellikleri daha yakından görmek istiyorsanız, yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Steam sayfasında belirtilenlere göre oyunun konusu ise şu şekilde: Lo Wang, eski işvereni ve düşmanı Orochi Zilla istemeden serbest bıraktıkları eski bir ejderhayı yakalamak için zorlu bir göreve çıkıyorlar. Böylece, Lo Wang, canavarları takip etmek ve bir kez daha kıyameti engellemek için dünyanın keşfedilmemiş bölgelerine gidiyor. Tek ihtiyaç duyduğumuz şey ölü bir tanrının maskesi, bir ejderha yumurtası, biraz sihirli dokunuş ve Shadowlands’i yıkmak için yeterli ateş gücü. Bu arada oyunu oynamak için minimum 64-bit işlemci ve işletim sistemine ek olarak Intel'in Core 2 Quad Q9550 veya eşdeğeri bir işlemciye sahip olmanız gerekiyor.

Shadow Warrior 3, önümüzdeki sene Steam aracılığıyla PC için çıkışını gerçekleştirecek. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2021 11:17
çok saçma duruyor orjinalinde gerçekçi silahlar ve gerçekçi bir ortam vardı .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2020 09:33
Oyun potansiyeli çok yüksek,iyi olacağım diye bas bas bağırıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 21:53
Painkilerin uzak doğu versiyonu..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow Warrior 3 oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir