Sea of Thieves'in PC ve Xbox One oyuncu sayısı 4 milyonu aştı

Ahmet Özçilingir 5.07.2018 - 17:01
Rare'den açıklama geldi

Rare'in yapımcılığını üstlendiği çevrim içi korsan temalı oyun Sea of Thieves, eleştirilere rağmen oyuncu sayısını kısa sürede 4 milyona taşımayı başardı.  Xbox One ve PC için çıkış yapan Sea of Thieves çıkış haftasının ardından 2 milyon oyuncuya ulaşmıştı.

Sea of Thieves'in PC ve Xbox One oyuncu sayısı 4 milyonu buldu

Sea of Thieves'ten başarı haberi geldi. Rare tarafından yapılan açıklamaya göre, Sea of Thieves, Pc ve Xbox One platformlarında toplamda 4 milyon oyuncu sayısına ulaştı. Bu sonuçlara göre Sea of Thieves, aynı zamanda Xbox platformu için bu neslin de en başarılı yeni oyunu oldu. Rare'den gelen açıklamalara göre; oyuncular Sea of Thieves'i ortalama 22 saat oynadı. Ancak yapımcı firmadan gelen açıklamalara göre pek çok oyuncu, oyunda 1000 saati devirdi. Aynı zamanda oyunu oynayan oyuncuların yüzde 5'i Sea of Thieves'i canlı yayında oynadı. Görünene o ki Sea of Thieves gelen onca eleştiriye rağmen satış anlamında başarılı bir oyun oldu. içerik yönünden oldukça eleştirilen oyuna güncellemeler ile yeni içerikler eklenmeye devam ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2018 17:32
Oyun güzel oyun yalan yok. İçerik eklendikçe daha da güzel bir hal alacaktır. Bende ara vermiştim tekrar dönceğim oyuna yakın zamanda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in PC ve Xbox One oyuncu sayısı 4 milyona ulaştı
İlginizi Çekebilir