Rosario Dawson, Ahsoka Tano olarak Mandalorian dizisine katılıyor!

Ersin Kılıç 23.03.2020 - 15:47
Ortaya çıkan yeni söylentilere göre Star Wars: Clone Wars dizisinin ana karakterlerinden Ahsoka Tano, The Mandalorian dizisinde boy gösterecek!

The Mandalorian 2.sezonu için oldukça iddialı bir haber ortaya çıktı ve Star Wars: The Clone Wars ve Rebels karakterlerinden biri olan Ahsoka Tano'nun diziye katılacağı belirtildi. Üstelik henüz onaylanmasa da bu karakteri ünlü oyuncu Rosario Dawson'ın canlandıracağı da gelen haberler arasında. Dawson daha önce çıkan dedikodularda sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmış ve bu rolü seve seve oynayacağını dile getirmişti. Eğer söylentiler doğru çıkarsa oyuncunun bu istekli duruşu da bir sonuca ulaşmış olacak.

Rosario Dawson, Ahsoka Tano olarak Mandalorian dizisine katılıyor!

Bu söylentinin kaynağı ise Slash Film sitesi. Bu haberin en büyük dayanaklarından brisi de Dave Filoni olmuş. Star Wars: Rebels ve Clone Wars yazarlarından ve yapımcılarından biri olan Dave Filoni, aynı zamanda The Mandalorian dizisinin de yapımcılarından biri olarak yer alıyor. Üstelik Filoni, serinin beşinci bölümü olan "The Gunslinger" (Silahşör) bölümünün de yazarlığını yapmıştı. Gelen haberlere göre Ahsoka Tano'nun diziye dahil olma sürecini de Filoni kaleme alacak. Tabi bu konuda Disney tarafından henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Yapım ekibi bu layı bir sürprize bağlayıp, haberin doğruluğunu da gizlemek isteyebilir. Diğer taraftan The Mandalorian 2.sezonu için tam tarih belli olmasa da bu sene sonunda dizinin yayınlanması bekleniyor.

Rosario Dawson, Ahsoka Tano olarak Mandalorian dizisine katılıyor!

Zekası ve güçlü duruşu ile Star Wars: The Clone Wars ve Rebels animasyonlarında yer alan Ahsoka Tano, hikaye açısından da oldukça önemli bir arakter. Serinin en önemli karakterlerinden biri olan Anakin Skywalker'ın Padawan'ı olan Tano, biri sarı diğeri yeşil renkte olmak üzere iki adet ışın kılıcı kullanmasıyla biliniyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rosario Dawson, Ahsoka Tano olarak Mandalorian dizisine katılıyor!
İlginizi Çekebilir