RollerCoaster Tycoon dönüyor!

Can Arabacı 17.03.2014 - 13:46
Büyük bir "AMA"yla birlikte...
Neden bilmem, "Tycoon oyunu" dendiğinde aklıma hep ilk gelen olur RollerCoaster Tycoon. Belki ilk çıktığı zamanlarda deli gibi oynadığım ve beni en çok başında tutabilme rekorunu elde etmiş olan Tycoon oyunu olduğundandır. Haliyle "RollerCoaster Tycoon 4" logosunu görünce ufak da olsa nostaljik bir  heyecan duydum anlık olarak. Ancak logonun devamındaki "Mobile" yazısını görünce o heyecan da parladığı anilikte söndü gitti zaten.

Neyse, firmaların eski serileri mobil olarak diriltme konusundaki önyargımızı bir kenara kaldıracak olursak RollerCoaster Tycoon'ın geri geliyor olduğu gerçeğine odaklanabiliriz. Oyun orijinal temasına sadık olarak yine hayallerinizdeki eğlence parkını ve roller coaster'ları tasarlamanıza izin verecek. Yine daha iyi roller coaster'lar yapıp daha çok ziyaretçi çekecek ve kazanacağınız parayı daha iyisini yapmaya harcayacaksınız. Bunun dışında tabii ki daha önceki oyunlarda olmayan sosyal özellikler de oyunumuza eşlik ediyor olacak.

iPhone, iPad ve iPod Touch için çok yakında piyasaya çıkacağı açıklanan RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, umuyoruz ki bize ikinci bir Dungeon Keeper Mobile vakası yaşatmadan nostaljik bir yolculuğa çıkartmakla yetinir bizi.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 00:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
RollerCoaster Tycoon dönüyor!
İlginizi Çekebilir