Red Dead Online’de etkinlik haftası

Burak Oruç 12.02.2020 - 14:21
Bu hafta Red Dead Online’de etkinlik haftası. Hafta boyunca tüm uzmanlık görevlerinde %40 ekstra deneyim puanı kazanabilirsiniz.

Geçtiğimiz dönemlerde Rockstar, Red Dead Online’a yeni bir soluk getirmişti. Frontier Pursuits adındaki güncelleme ile oyuncular, Red Dead Online’de yeni oyun mekanıkleri ile tanıştı. Oyuna dört farklı uzmanlık alanı eklendi. Red Dead Online’de etkinlik haftası bu uzmanlık görevlerine odaklanıyor.

Bunlar Moonshiner, Bounty Hunter, Trader, Collector. Sırası ile bahsedecek olursak, Moonshiner ve Trader GTA Online’deki (Business)şirket kurmak ve onun görevlerini yerine getirmek gibi işliyor. Girişiminiz için satın almanız gereken şeyleri satın aldıktan sonra bu işletmelerin görevlerini yaprak kazanç elde edebiliyorsunuz. Bounty Hunter uzmanlığı ise aslında adı üstünde kelle avcılığı(bounty hunting) görevleri yaparak kazanç ve deneyim elde ettiğiniz bir alan olarak oyunda yerini almış durumda. Collector ise genel olarak, satın alacağınız çantalar ile istenilen bitki ve çeşitli eşyaları toplamak.

Bu hafta boyunca tüm uzmanlık görevlerinde, hem uzmanlık alanında hemde genel deneyim puanınıza katkısı olacak %40 ekstra deneyim puanı var. Bu etkinlik yine Legendary Bounties görevlerini de kapsıyor. Ayrıca Moonshiner rolüne yönelenler için, tüm Moonshiner mülklerinde ve yeniden konumlandırmalar da geçerli %5’lik bir indirim sağlanıyor. Satın aldığınız mülkünüze bar eklemeniz ve de barınızı özelleştirebilmeniz de mümkün.

Red Dead Online’de etkinlik haftası

Red Dead Online’de Sevgililer Günü

Bu etkinlik kapsamında, içinde bulunduğumuz haftanın 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de barındırdığı unutulmamış. Aşıklar Koleksiyonu (Lovers Collection) adında, “Chocolate Daisy, “Two of Cups” tarot kartı, “Yellow Gold Diamond Ring” adlı eşyalardan oluşan bir koleksiyon eklenmiş. Trader rolüne odaklanan oyuncuların sık muhatap olduğu Madam Nazar’ın bu hafta aradığı ise, sözünü ettiğimiz Aşıklar Koleksiyonu olacak. Koleksiyonu tamamlayıp Madam Nazar’a getirenler için elbette bir ödül de olacaktır.

Ayrıca oyuna yeni eşyalar eklendi. “Charleston” ve “Reaves” adında iki şapka ve “Caugherty” adında bir erkek gömleği kalıcı olarak eklenirken, “The Morning Tail”, “Irwin”, “Eberhart” adında üç ceket ve “Furred”, “Woodland” adında iki eldiven geçici bir süre için ulaşılabilir durumda olacak. Bu eşyalara “Catalogue”dan ulaşabilirsiniz.

Red Dead Online’de etkinlik haftasında, farklı bir indirim daha var. Bounty Hunter lisansı çıkartmak isteyen, kasap tezgahı veya koleksiyoncu çantası almak isteyenler için ürün fiyatından 5 altın külçesi indirim yapılıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
BlackKnight
BlackKnight 14.02.2020 14:08
Haber hatalı. Trader rolü ile Madam Nazaar'ın hiç bir alakası yok. Collector rolü Madam Nazaar'ın haftalık görevlerini yapıyor. Collector olarak haberi düzeltirseniz okuyucu yanılmamış olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Online’de etkinlik haftası
İlginizi Çekebilir