QuakeCon 2020 takvimi yayınlandı

Ersin Kılıç 2.08.2020 - 13:28
Bethesda'nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve bu sene 25.si düzenlenecek olan QuakeCon etkinliğinde neler olacağı açıklandı.

Covid-19 salgını sebebiyle bu sene online olarak düzenlenecek olan etkinliklerden birisi de QuakeCon olacak. Bethesda yaptığı açıklama ile QuakeCon 2020 takvimini yayınladı. Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan etkinliğin takvimi ve detayları açıklandı. Firmanın yapmış olduğu açıklama ve etkinlik takvimi şu şekilde;

QuakeCon 2020 takvimi yayınlandı

QuakeCon'un eğlenceli ve samimi atmosferini evinizin güvenli ortamında yaşayabileceğiniz küresel çevrimiçi bir etkinlik olan QuakeCon at Home için neredeyse bir hafta kaldı. QuakeCon'un 25. yıldönümünü, dünyanın her köşesinden gelen ve hafta sonu boyunca durmak bilmeyen canlı içeriklerle dolu bir Süper Yayın ile kutlayacağımız için çok heyecanlıyız. Bu üç günlük programımız; ünlü içerik üreticisi yayınları, canlı konserler, bağış toplama etkinliği, geliştirici panelleri ve çok daha fazlasıyla dolu. Haftanın sonuna, 7 Ağustos TSİ 19.00'da başlayacak olan QuakeCon Karşılaması ile gireceğiz ve 10 Ağustos TSİ 06.00'da etkinliği sonlandıracağız.

Hayranlarımız Twitch.tv/Bethesda üzerinden izlemek istedikleri tüm içeriklere ulaşabilirler. Programın tamamına ve diğer bilgilere erişmek için lütfen bethesda.net sayfasını inceleyin. Hayranlarımızın sabırsızlıkla bekleyebileceği bazı etkinlikler şöyle:

7 Ağustos Cuma

-         Pete Hines ile QuakeCon Dijital Karşılaması: TSİ 19.00
-         Oyunlarda temsil edilme üzerine söyleşi: TSİ 00.00 (8 Ağustos Cumartesi)
-         Oyuncu Janina Gavankar ve Baş Yapımcı Susan Kath ile Prey Tell röportajı: TSİ 01.00 (8 Ağustos Cumartesi)
-         Hugo Martin ve Marty Stratton ile Doom Eternal söyleşisi: TSİ 02.30 (8 Ağustos Cumartesi)

8 Ağustos Cumartesi

-         CHAD: A Fallout 76 Hikâye Podcast'i - QuakeCon at Home Sürümü: TSİ 22.00
-         Arkane Studios'dan Harvey Smith ile Dishonored masaüstü RYO: TSİ 01.00 (9 Ağustos Pazar)
-         UFC Orta Sıklet Şampiyonu Rob Whittaker ile ESO Yayını: TSİ 06.00 (9 Ağustos Pazar)

9 Ağustos Pazar

-         FALLOUT 76: Dünya Çapından Topluluk Takımları Oyunları: TSİ 15.00
-         Dishonored masaüstü Devam Ediyor!: TSİ 20.00
-         Quake Dünya Şampiyonası - Büyük Final: TSİ 00.00 (10 Ağustos Pazartesi)
-         Poiised The Evil Within oynayarak korkudan bayılırken ona eşlik edin: TSİ 04.00 (10 Ağustos Pazartesi)

QuakeCon 2020 takvimi yayınlandı

Ücretsiz Oyunlar ve Oyun İçi Hediyeler!

QuakeCon at Home'un başlangıcından, etkinliğin sonuna kadar ücretsiz oyunlar ve oyun içi hediyeler kazanma şansınız olacak. Detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz:

-         Ücretsiz QUAKE!: QuakeCon boyunca, oyuncular Bethesda.net'e giriş yaparak Bethesda başlatıcısı üzerinde Quake'in dijital bir kopyasına ücretsiz sahip olabilirler. Oyuna ücretsiz sahip olmak için Bethesda.net hesabınıza giriş yapmış olmanız gerekiyor.

-         Quate II için Bağış Yap: Eğer bağışlar 10.000$ barajına ulaşırsa, oyuncular Bethesda başlatıcısı üzerinde QUAKE II'nin dijital bir kopyasına etkinlikten kısa bir süre sonra ücretsiz sahip olabilecekler.

-         ESO Oyun İçi Pet: Her gün ESO yayınlarından herhangi birini izleyerek QuakeCon'a özel, içerisinde Ouroboros Crown Crate'lerinin yanı sıra Flame Atronarch Pony pet'i bulunan bir Twitch Drop kazanabilirsiniz! Hediyeyi kazanmak için şimdiden ESO ve Twitch hesaplarınızı birbirine bağlamayı unutmayın.

-         DOOM Eternal QuakeCon Slayer Görünümü: Doom Eternal oyuncuları oyun içi QuakeCon Slayer görünümüne, simgesine ve oyuncu rozetine tüm platformlarda ücretsiz sahip olabilir. 11 Ağustos'a kadar alınabilir.

-         QUAKE Champions Railgun Görünümü: QUAKE Champions için eşsiz QuakeCon 2020 Railgun görünümünü ücretsiz edinin.

-         Fallout 76 Sheepsquatch Kıyafeti ve Mr. Fuzzy Sırt Çantası için İblis Tarzları: QuakeCon boyunca Atomic Shop üzerinden bu oyun içi eşyalara ücretsiz sahip olabilirsiniz. Tüm platformlarda geçerlidir.

QuakeCon Twitch Takımı

Bu yıl, uluslararası QuakeCon topluluğu olarak ilk kez QuakeCon at Home Twitch Takımı aracılığıyla bir olup, kenetleneceğiz. Takım özelliğiyle QuakeCon'u kutlayacak, birlikte oyunlar oynayacak ve QuakeCon'un desteklediği yardım kuruluşları için bağış toplayacağız. Etkinlik süresince bazı oyuncular QuakeCon Twitch Takımı sayfasında öne çıkarılacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
QuakeCon 2020 takvimi yayınlandı
İlginizi Çekebilir