PSN Plus Ocak ayı oyunları belli oldu

Ahmet Özçilingir 2.01.2020 - 11:19
Plus aboneleri bu ay ne oynayacak?

Sony Interactive Entertainment 2020 Ocak ayı ücretsiz Plus oyunlarını açıkladı. Plus abonelerine bu ay yine iki ücretsiz oyun verilecek. Ücretsiz verilecek oyunlardan ilki Uncharted: The Nathan Drake Collection. Ücretsiz verilecek oyunlardan ikincisi ise Coffee Stain Studios'un geliştirdiği bir acayip oyun Goat Simulator oldu. Ancak Goat silmulator geçtiğimiz ay Türkiye'de verilmişti Bu sebeple bu ay PSN Türkiye Plus üyelerine başka bir ücretsiz oyun verilmesi bekleniyordu. O oyun da açıklandı. Playstation TR Pus abonelerine Frantics adlı oyun verilecek.  

PSN Plus Ocak ayı oyunları belli oldu: Uncharted: The Nathan Drake Collection,  Frantics

Playstation Plus Ocak ayı oyunları  Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Frantics, 6 Ocak'ta indirilebilir olacak. Geçtiğimiz ay Titanfall 2 ve Monster Energy Suppercross oyunları verilmişti. 6 Ocak tarihine kadar bu oyunları ücretsiz indirebilirsiniz.

UNCHARTED The Nathan Drake Collection'ın içinde UNCHARTED: Drake's Fortune, UNCHARTED 2: Among Thieves, and UNCHARTED 3: Drake's Deception oyunları yer alıyor. Uncarted serisine başlamak için bu paket kaçmaz diyebiliriz. PS Plus Ocak ayı oyunları hakkında siz ne düşünüyorsunuz?



Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2020 10:41
Sevgili Shivokle bu şahsi değil alenen ortada olan bir durum.Vermediği hizmet için para alan, ps4 ile çıktığı yıllarda topa tutulan psn sana bedava da bizim mi haberimiz yok? Düşünmeden yazmak yerine hesap kitap yapıp, eğrisi doğrusunu tartsan zaten münakaşaya girmezsin.Oyunlar bedava değil kiralık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
emrahee
emrahee 6.01.2020 08:51
yılardır ps kullanıcısıyım 1 kere yüzde 15 hediye kuponu indirim aldım millet hediye oyun falan alır ben hiç görmedim plus bu oyunu ps3 ve ps 4 ile bizlere zaten verdi şimdi tutup kaç senelik oyunu yedir bizde yedik satışı olmayanı daya gitsin mantığı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2020 08:50
İlk oyunu oynamamıştım. Sararsa 1'den 4'e kadar akarım aga.
Bi de hala oynamayan var mı diyenler, xbox'a gta 5 geldi diyorlar. Gta 5'i hala oynamayan var mı la bi de seviniyorsunuz. Peki siz gekolara ne zaman uncharted gelecek?
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 2.01.2020 13:16
Bence Uncharted Nathan Drake Collection mükemmel bir seçim olmuş. Teknik olarak 3 tane oyun sahibi oluyorsun bir anda ve her biri mükemmel bu oyunların. Ama çok gecikmiş bir oyun bence. Çok çok daha önce verilebilirdi bu oyun tek eleştirim bu...
r.i.p.
r.i.p. 5.01.2020 17:29
13:42 kazıklamak bunun neresinde ayrıca bazı oyunlar ne kadar zaman geçerse geçsin eskimez half life 2, max payne 2, uncharted serisi falan bunlara örnektir. Ayrıca oyunun satış oranlarına bakacak olursan oyunu oynamamış bir sürü ps sahibi var.
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2020 14:52
Koçu ben bu siteyi 2004 ten beri takip ediyorum. Ve be seni ne zamsn bi ps4 haberinde görsem hep bi övgü diziyosun. Bak zoruna gitmiş benim, ps sizi koyun yerine koyuyor cümleme alınmışsın. Demek ki haklıyım :) ve evet koyun yerine koyuyor. Psn Goat Sim oyununu daha geçen iki ay önce verdi.
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2020 19:00
xbox game pass a gta5 geldi bunu hakında düşüncelerin ne aceba :D @ultrAslan
ultrAslan
ultrAslan 3.01.2020 18:04
Shivokle
2.01.2020 18:32
Sonunda aklı başında bir yorum geldi. Okuyup, anlayıp bu Mk Okuru ismi arkasına saklanan "KORKAK"lara güzel bir cevap verdiğin için teşekkür ederim. Belki de tek bir kişi farklı farklı kişilermişçesine yorum yazıyor da olabilir. Neticede bunun tek bir ismi var o da KORKAKLIK...

MK Okuru
3.01.2020 09:49
Kaç senedir bu sitedesin veya benim yorumlarımı görüyorsun bilmiyorum ama eski bir takipçi olsan onlarca Playstation eleştirdiğim yorum görebilirdin. Beğendiğim ve hoşuma giden şeylerin daha fazla olduğu doğrudur. Çoğunlukla Ps hakkında olumlu şeyler yazmışımdır ama sen bana gelip "Ultraaslan, böyle ps savunuculuğu yapmak sana iyi para kazandırıyor mu? Hayır merak ettim. Bir kez bile görmedim şu sony i eleştirdiğini. Hep bi övüyosun hayırdır??" şeklinde bir cümle yazarsan olmaz işte. Ya okuduğunu algılayamayan birisin, ya bu sitede yenisin ya da art niyetlisin... Gerçi ps sizi koyun yerine koyuyor demenden bile art niyetli olduğun belli oluyor. İnsan olan böyle şeyler yazmaz.

MK Okuru
2.01.2020 19:14
Herkes konsolda her oyunu oynamak zorunda değil. Herkesin konsol alma amacı da bir değil. Ben konsoluna Fifa dışında oyun almayan insanlar tanıyorum. Yani adam sırf fifa oynamak için konsol alıyor. Şimdi bu adam bir anda Uncharted sahibi oluyor ve senelik Ps plus ona en az 800 tl üzeri değerde oyun veriyor. Ha online oynamak için plus alma işi mantıklı mı diye sorsan hayır derim. Ama bu sistem külliyen zarar mı diye sorarsan ona da hayır derim. Bence kendi kendini amorti edebilen bir sistem. Ben kendi adıma aldığım hizmetten mrmnunum.
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2020 12:19
ps4 sahibiyim ama, psn plus cidden doğru dürüst oyun vermiyor. Bu oyunu ps3 - ps4 ü olan herkes bi şekil deneyimlemiştir.
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2020 09:49
Ultraaslan, böyle ps savunuculuğu yapmak sana iyi para kazandırıyor mu? Hayır merak ettim. Bir kez bile görmedim şu sony i eleştirdiğini. Hep bi övüyosun hayırdır?? Psn 150 den 130 a inmiş aman ne çok inmiş bravo. Adam ikidir keçi smilatörü veriyor. Resmen size koyun muamelesi yapıyor :)))
ultrAslan
ultrAslan 2.01.2020 21:52
Herkes Ps3 sahibi olacak diye bir şey yok, bu sebeple hala Uncharted serisi ile tanışamamış insanlar olabilir. Böylesine büyük bir seriyi ise devri geçmiş olarak nitelendirmek herhalde en hafif tabir ile akıl tutulmasıdır. Daha black friday indirimlerinde Ps plus senelik fiyatı 130 tl civarıydı. 130 tl veriyorsun sana güzel bir exc. oyun veriliyor. Bazen iyi oyunlar verilmiyor ama son 1 senedir gayet tatminkar oyunlar veriliyor. Parasını çok çok çok rahat çıkaran bir sistem özellikle son 1 senedir. 3 ay içinde çok büyük olasılıkla bir God Of War'da görebiliriz. Daha ne olsun. Bu oyunların ikisinin zaten indirimdeki fiyatları bile 50-60 tl civarı. Daha fazla ucuzladıklarını görmedim. Sana şu ikisini verince zaten Ps plus neredeyse bedavaya geliyor. Kazıklanmaktan kastın eğer her yeni çıkan oyunu 400 tl'den çıktığı gibi almak ise eğer ben o grupta değilim. Sen olabilirsin belki ama ben değilim... Ps4 sahibi olduğum günden bu yana (yani yaklaşık 5 buçuk senedir) hiç bir oyuna 160 tl den fazla ödeme yapmadım. 160 tl verdiğim oyun sayısı ise 3 taneyi geçmez. Embesil olmadığın sürece kolay kolay kazıklanmazsın ;)
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2020 19:14
unchartedi konsolu olupta oynamamış kişileri dövüyorlar kaldımı oynamayan duymayan bu ayda enayi kandırmaya devam pc de online parası yok burda elin mecbur kölesin köle
Shivokle
Shivokle 2.01.2020 18:32
Sevgili MK Okuru,

Ps Plus'ın bu ay verdiği oyunları beğenmeyebilirsin ama bu senin tabirinle "insanların kazıklanmaktan zevk aldığını" göstermez. Neden başkalarının yorumlarına bu kadar hoş görüsüzsünüz? Birisi kalkıp sana haksızlık yapacak şekilde davranır ve yorum yaparsa kendini savunabilirsin ama şahsınla alakalı olmayan bir yoruma bu şekilde yaklaşmak ayıptır.

Ayrıca kazıklandığımızı nerden biliyorsun? Ben iki yıldır ps plus üyesiyim ve gayet memnunum, gerçekten şunu söylüyorum içimden, iyi ki de almışım çünkü bana keyif veriyor. Bir başkası adına yorum yapmak sizin haddinize değil. Sen sevmiyorsundur ayrı ama bir başkasının olayları nasıl karşıladığı seni alakadar etmez küçük adam.
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2020 13:42
Fi tarihinden kalma çoğu ps sahibinin önceki nesilde yada bu nesilde zaten sahip olduğu yada çoktan 3-5 sefer oynayıp bitirdiği, anılarına kattığı, devri bitmiş, maddi değerini kaybetmiş oyunlara yorumun ''Mükemmel ama biraz geç kaldı'' mı? Benim de yorumum 'Garip, kazıklanmaktan da zevk alan var'.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Luke Skywalker
Luke Skywalker 4.01.2020 12:48
Uncharted 1-2-3 gerçekten efsane oyunlar ama oynamayan kaldı mı ki hala?
Kalan Karakter: 300 Gönder
PSN Plus Ocak ayı oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir