PS5'e çıkacak Godfall için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Mehmet Akif Zımba 2.06.2020 - 12:38
Gearbox Software ekibinin geliştirmekte olduğu yeni nesil aksyion RYO Godfall, yepyeni bir tanıtım videosu ile heyecan seviyemizi arttırmaya geliyor.

Aksiyon RYO severler buraya! Çünkü bu türün yeni nesildeki ilk temsilcisi olacak olan Godfall, tanıtım videosu ile karşımızda. Gearbox Software ekibinin paylaştığı Godfall tanıtım videosu, büyük bir heyecan dalgasına sebep oldu.

Godfall tanıtım videosu, gelcekteki detayların habercisi olabilir

Bu tanıtım videosu, oyunda kontrol edebileceğimiz ana karakterlerden birisine ev sahipliği yapıyor. Çok fazla bir detay verilmeyen tanıtım videosu hakkında, daha fazla bilgi önümüzdeki dönem içerisinde açığa çıkacaktır diye umut ediyoruz. Sonuç olarak bu kısa bir tanıtım videosu ve genelde bu tür videoların hemen ardından, daha detaylı bilgiler paylaşılır.

Gearbox'ın paylaştığı videoda gördüğümüz karakterin ismi ise, Silvermane. Oyunda yöneteceğimiz karakterlere "Aslan Yürekli" şeklinde hitap edildiğini de duyuyoruz. Bu ifadeyi de Warframe'de bulunan Tenno'lara benzetmeden edemeyeceğim.

Ağır bir zırh kuşanmış olan Silvermane karakterinde, genellikle siyah ve sarı tonlarındaki renkler ön plana çıkıyor. Oldukça çevik bir izlenim bırakan karakterimizin, bir de pelerini bulunuyor. Bu video içeriğinde karakter hakkında gördüklerimiz şimdilik bunlarla kısıtlı. Ancak inanıyoruz ki bu video, önümüzdeki aylarda göreceklerimiz için, sadece bir başlangıç niteliğinde.

Godfall, Gearbox Software tarafından geliştirilen, üçüncü kişi bakış açısına sahip bir aksyion rol yapma oyunu. Aynı zamanda, Souls-like dediğimiz, Dark Souls benzeri mekaniklere sahip de bir oyun kendisi. En azından, oyun hakkında şimdiye kadar gördüklerimiz, bizlerde bu izlenimi bıraktı.

PS5'e çıkacak Godfall için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Epic Games Store ile anlaşması bulunan geliştirici ekip, oyunlarını bir yıl boyunca bu mağazaya özel olarak satışa sunacak. Çıkış tarihi olarak ise Aralık 2020 dönemini hedefleyen Gearbox, oyunlarını daha sonra diğer platformlarda da satışa sunuyor olacak.

Oyunun çıkış yapacağı dönemi biliyor olsak da, elimizde tam bir tarih bulunmuyor. Bu tarihin ise, şimdilerde ileri bir tarihe ertelenmiş olan, PlayStation 5 etkinliğinde duyurulacağı, söylentiler arasında. Geliştirici ekibin söylediğine göre de bu etkinlikte göreceklerimiz, oyunun 2019 yılında iptal edilen gösterimine göre, çok daha iyi görünüyor olabilir.

Oyun ile ilgili önümüzdeki dönemlerde göreceklerimiz ise, geliştirici ekibin söylediklerinin doğruluk payını gözler önüne serecek. Yeni nesilde deneyimleyeceğimiz ilk oyunlardan biri olacağı için, bu oyun hakkındaki beklentiler de bir hayli yüksek durumda. Godfall ile ilgili güncellemeler geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2020 17:06
Oh be agir cop bunun icin erkenddn ps5 almam cok col the order 2 cikarsa ps5 ozel alirim a bu godfal gibi cop cikacaksa ps5 part 2 de almak daha mantikli ps4 pro ile dvm . En nefret ettigim stiller gow olsa tek gowa yakisir balta kilic kalan wallahi cop
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 10:59
Sen zate n ps5 alamazsın velet önce git bi türkçe dersi al.
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 10:59
bu ergenlerin her şeye çöp demelerinden gına geldi.
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 03:40
Bunlara hocalık edenleri bulup bir güzel (...) boşluğu doldur. Yeni nesil tam bir amip.
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 02:19
Yeminle hiçbişey anlamadım dalga geçmiyorum, bu nasıl bi yazım ya
Duke The Nuke
Duke The Nuke 2.06.2020 20:31
Türkçeni seveyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 2.06.2020 17:08
Pek bişey tanıtmamışlar, artık iyice dalgaya vurdular işi.
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 06:36
MK'nın başlık seçimi yanlış bu bir tanıtım videosu değil kısa bir teaser zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS5'e çıkacak Godfall için yeni tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir