PS Vita hakkında bilmeniz gereken herşey!

Merlinin Kazanı 2.03.2012 - 21:02
PS Vita'yı her yönüyle tanımak isteyenler için

PS Vita hakkında bilmeniz gereken herşey!

Sony'nin yeni el konsolu PS Vita, 22 Şubat itibari ile ülkemize satılmaya başladı. Japonya'da çıktığından bu yana dünyanın diğer noktalarından merakla takip edilen Vita'nın ülkemize tüm Avrupa ile aynı anda gelmesi ile satışlarda beklenenden daha büyük bir ilgi gözlendi.

Peki nedir bu PS Vita? Gerçekten Sony'nin iddia ettiği gibi bize yepyeni bir oyuncu deneyimi yaşatacak mı? Bunun yanında sosyal içerikleri, uygulamaları ve teknik özellikleri ile rakiplerine taş çıkartacak bir konsol mu? Tam bir hafta boyunca çalışarak ürettiğimiz makale ve içeriklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.

PS Vita Ürün incelemeleri
    Teknik İnceleme
    Oyuncu gözü ile PS Vita
Röportaj Murat Gebeceli
Hedef Tahtası (PS Vita Özel)
PS Vita oyun incelemeleri
PS Vita uygulama incelemeleri
Okuyucu Deneyimleri
PS Vita videoları

Daha ilk duyulduğu andan beri hakkında konuşulan Vita'nın birbirinden değişik özellikleri bulunuyor. Özellikle Rear Panel'i oyunlarda kullanımı ve AR teknolojisinin neredeyse her bir uygulamada etkin olması, ses ve görüntü kalitesi gibi özellikleri ile PS Vita ciddi anlamda piyasaya bomba gibi düştü.

Sadece oyuncuların değil tüm teknolojik ürün kullanıcılarının da merakla takip ettiği PS Vita'yı sizler için enine boyuna inceledik.

Bu makalelerde neler mi var?
Sayfalarca dolusu dökümanlarımızın içinde detaylı ürün incelemesi, Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürünleri Grup Müdürü Murat Gebeceli ile özel röportaj, FIFA Football, Uncharted: Golden Abyss gibi AAA kalitesindeki pek çok oyunun incelemesi, editörlerimizin teknik açıdan PS Vita değerlendirmeleri ,okuyucuların deneyimlerini paylaşımı ve onlarca videoları bir bütün halinde bu sayfada sizler için derledik.

Şimdi dilerseniz gelin Sony'nin bu yeni büyük dünyasına hep birlikte göz atalım.   

Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2024 08:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS Vita hakkında bilmeniz gereken herşey!
İlginizi Çekebilir