Profesyonel Apex oyuncusu bağlantısı kopan rakibine saldırmayı reddetti

Murathan Özlü 12.07.2022 - 17:31
Profesyonel Apex oyuncusu büyük bir centilmenlik örneği göstererek, turnuva sırasında bağlantısının koptuğunu fark ettiği rakibine ateş edilmesini önledi

Profesyonel Apex oyuncusu Philip "ImperialHal" Dosen, bu hafta sonu gerçekleşen Apex Legends Dünya Şampiyonası'nda büyük övgü topladı. Ancak 2 Milyon dolar ödül havuzu olan turnuvada övgü almasının sebebi kazandığı maçlar ya da öldürdüğü rakipleri değil, öldürmeyi seçmediği tek bir rakibiydi.

Profesyonel Apex oyuncusu Imperial Hal, rakibine ateş edilmesini önledi

Twitter'da paylaşılan olay, Dosen rakip oyunculardan birini duyması ve fark etmesiyle başlıyor. Rakibinin açık alanda, hareketsiz şekilde öylece durduğunu fark eden ImperialHill,  oyuncunun bağlantısının koptuğunu hemen fark ediyor ve bu fırsatı değerlendirmek yerine takım arkadaşlarına "ateş etmeyin" talimatı veriyor. Takım içinde pek memnuniyet ile karşılanmayan bu çağrı, oylama sonucu kabul ediliyor. Çünkü oyuncunun bulunduğu alanı ele geçirmeleri gerekiyorduç

Profesyonel Apex oyuncusu
Takım içinde tartışma yaratan bu centilmenlik örneği oyuncu topluluğundan övgü almak ile kalmıyor. Dosen'ın takımı TSM ve rakipleri SCARZ, birlikte tur atlıyorlar.  TSM'in kasasına 72 bin dolar girerken, rakipleri SCARZ'a ise 24 bin dolar ödül veriliyor.

Apex Legends evreninde geçen bir tek kişilik FPS oyunu, Jedi: Fallen Order ve Titanfall'u da geliştiren Respawn Entertainment tarafından geliştiriliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2022 21:40
Alemsiniz valla! Öldüm gülmekten. Kkkk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2022 18:19
Ben de CS'de böyle görünce bıçaklıyorum.
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2022 10:49
Ve bunu utanmadan buraya yazıyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Profesyonel Apex oyuncusu bağlantısı kopan rakibine saldırmayı reddetti
İlginizi Çekebilir