1/3

Pro Evolution Soccer 2014 (PS3) (Ön İnceleme)

Hakan Bozdemir 2.08.2013 - 17:55
Fox Engine bambaşka bir oyun motoru
Pro Evolution Soccer kendini geliştirmiş bir halde FIFA'nın ve bizlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  İki oyun arasındaki ezeli rekabet bu sene daha da kızışıyor. Yeni motorlar, sistemler, animasyonlarla  birlikte gelen iki oyun arasındaki mücadelede bakalım kim galip ayrılacak? Bu sorunun cevabını bu sene pek tahmin edemeyeceğiz çünkü kendilerini çok fazla geliştirdiler ve başarılı bir şekilde çıkmaya hazırlanıyorlar.

Pro Evolution Soccer 2014 (PS3) (Ön İnceleme)
O kargo nedir? Yoksa PES 14 mü geldi?
Pro Evolution Soccer 2014'ün ön inceleme versiyonu bugün ofise geldi. PlayStation 3'ü açtım ve bir an  önce oynamaya başlamak istedim. Konami bu oyunda Santos ile Bayern Münih'e yoğunlaşmış durumda. Bu seferlik Barcelona ya da Real Madrid'e büyük oranda bir pay vermemişler. Menüye geldim ve karşımda  sadece gösteri maçı yer alıyordu. Ben de hemen girdim ve ilk maçımı yapmaya başlamak istedim.

Takımlarda Santos, Bayern Münih, Almanya ve İtalya yer alıyor. İlk olarak Santos'u seçtim ve karşıma  Bayern Münih'i aldım. Kadro düzenleme ekranına girdiğimde farklı bir ikon ile karşılaştım. Artık  oyuncuları gördüğümüz ikonlar birer daire/nokta değil, formalarıyla yer alıyorlar. Santos takımında  Neymar'ı gördüm ve ilk önce "Barcelona'ya gitmemiş miydi bu adam?" gibisinden bir düşündüm. Tabii ön inceleme versiyonu bu transferden önce yapıldığı için bu çok normal bir şeydi. Sonradan kolayca düzeltilecek bir durum.