Pokemon Sun and Moon'dan ücretsiz mega stone

Furkan Sakoğlu 15.08.2017 - 11:16
Hediyenizi almak için elinizi çabuk tutun
Pokemon izleyip hastaneye kaldırılan çocuktan balkondan atlayan çocuğa kadar kadar çocukluğumuzun çizgi filmi Nintendo 3DS için çıkmış oyunu Pokemon Sun and Moon'da oyuncular Gardevoir, Gallade, Lopunny ve Diancie için ücretsiz mega stone'larını bugünden itibaren alabilirler.

Oyunda başka türlü elde edilemeyen bu nadir nesneleri ücretsiz mega stonelar sayesinde elde edebilirler. Mega stonelerinizi alabilmek için oyunun menü ekranından “Mystery Gift”şıkkını seçerek ve hediyenizi kodu girerek alabilirsiniz. ”Poyong” kodunu girdikten sonra hediyenizi herhangi bir Pokemon Merkezi’nde sizi bekleyecek olan postacıdan alabilirsiniz. Nintendo bu ücretsiz dağıtımın ne kadar süreceğini açıklamış değil, yani elinizi çabuk tutup mega stone'ları hızlıca alırsanız sizin için doğru bir karar olur.

Pokemon Sun and Moon'dan ücretsiz mega stone
Nintendo, Sun and Moon için geçtiğimiz aylarda da değerli ekipmanlar vermekteydi; geçen ay Nintendo tarafından Tyranitar, Abomasnow, Manectri, ve Aggron için mega stoneler dağıtılmıştı. Sun and Moon oyuncuları ayrıca nadir parlak Tapu Koko’yu da takımlarına ekleme şansına sahipler. 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Sun and Moon'dan ücretsiz mega stone
İlginizi Çekebilir