Pokemon Legends Z-A Duyuruldu

İlkay Eren Kartal 27.02.2024 - 19:39
Pokemon Presents’in sonuncusunu takip ettiyseniz, en ilgici çekici duyurunun hangisi olduğunu biliyorsunuzdur. Pokemon Legends Z-A, 2025'te geliyor.

Artık alışılageldiği üzere Pokemon Presents bir nebze itibar kaybı yaşamış durumda. Hayranların görmek istediği şey ikinci nesilden ve siyah beyaz oyunlardan ve pek tabi ki Pokemon Legends’lerin remake’ini görmek. En sonunda hayranların görmek istediği şey, yeni bir Pokemon Legends oyunu Kalos bölgesinde geliştirme aşamasında. Oyunun ismi Pokemon Legends Z-A olarak duyuruldu.

Pokemon Legends Z-A 2025'te Geliyor

Trailer kendisi çok fazla bir bilgi bahşetmedi lâkin görünüyor ki kendisi mobil oyun tarafında bir evrim gibi lanse ediliyor. Arka planda çeşitli Pokemon’ların var olduğu ve yeni logoya dönüştüğü fragmanda bazı hayranlar Mega Evolutions’ın da tanıtıldığını fark etmiş olabilirler.

Pokemon Legends Z-A 2025'te Geliyor

Çıkış tarihi 2025 olarak duyurulunca doğal olarak da “Acaba Nintendo Switch 2’nin çıkış oyunlarından biri mi olacak?” sorusu akıllara geldi. Fakat oyunun güncel Nintendo Switch’e geleceği doğrulandı. Bu durum hayranlar içerisinde bir hayal kırıklığı yarattı. Hatırlanacağı üzere son Legends oyunları düşük grafiklerinden ve düşük performanslarından eleştirilmişti.

Öte yandan tekrar fragmana dönecek olursak; ne yazık ki oyunla alakalı herhangi bir oynanış görüntüsü, oyun içi görüntü veya başkaca bir detay paylaşılmadı.

Pokemon Legends Z-A 2025’te bizlerin beğenisine sunulacak ve Nintendo Switch konsolu için satışa çıkacak. Oyunla ilgili diğer detaylar ilerleyen zamanlarda diğer sunumlarda paylaşılacaktır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 17:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Legends Z-A
İlginizi Çekebilir