PlayStation Plus Eylül 2024 Ücretsiz Oyunları

Tunay Şahin 29.08.2024 - 14:29
PlayStation Plus Eylül 2024 ücretsiz oyunları belli oldu. Quidditch Champions, Little Nightmares 2 ve MLB The Show 24 sizi bekliyor.

PlayStation Plus Eylül 2024 ücretsiz oyunları arasında kütüphanenize ekleyebileceğiniz üç yeni yapım var. Bu ayın oyunları, iki spor oyunu ve bir korku macerası ile dolu dolu geliyor.

PlayStation Plus Eylül 2024 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Quidditch Champions

İlk olarak, Harry Potter evreninin büyülü dünyasına bir kez daha adım atıyoruz. Quidditch Champions, Quidditch oyuncularını (Kovalayıcılar, Arayıcılar, Kaleciler ve Vurucular) kontrol ederek çeşitli haritalarda rakiplerinize gol atmaya çalıştığınız bir spor odaklı Harry Potter spin-off’u. Oyunda, serbest oyun modlarının yanı sıra, arka bahçe maçlarından dünya turnuvalarına kadar ilerleyebileceğiniz bir kariyer modu da bulunuyor. Üstelik, bir "PS1 Hagrid" maskesi gibi komik küçük bir Paskalya yumurtası da içeriyor.

PlayStation Plus Eylül 2024 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu
İlginizi Çekebilir: Harry Potter Quidditch Champions Eylül 2024'te PC'ye Çıkıyor

MLB The Show 24

Spor severler için bir diğer seçenek ise MLB The Show 24. Bu gerçekçi beyzbol simülasyonu, oyuncuları küçük liglerden büyük liglere kadar beyzbol mükemmelliğine giden yolda bir maceraya çıkarıyor. Detaylı grafikler ve simülasyonla, gerçek beyzbol deneyimini evinize taşıyor.

Little Nightmares 2

Son olarak, Little Nightmares 2 ile korku dolu bir dünyaya adım atıyoruz. Çarpık ve bozuk bir dünyada, çok küçük bir çocuk olarak hayatta kalmaya çalıştığınız bu korku macerası, boyut ve ölçek konularını harika bir şekilde korkutucu bir hale getiriyor. Korkularınıza meydan okumak istiyorsanız, bu oyun tam size göre.

Bu oyunlar 3 Eylül 2024'ten itibaren indirilebilir olacak. Ancak, bu tarihe kadar Ağustos ayının ücretsiz oyunlarını (LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Five Night's At Freddy's: Security Breach ve Ender Lilies: Quietus of the Knights) talep etmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2024 11:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus Eylül 2024 Ücretsiz Oyunları
İlginizi Çekebilir