Playstation Türkiye, Gaming İstanbul'da oyuncularla buluşuyor

Ersin Kılıç 27.01.2018 - 13:04
Firma özel oyun ve aktiviteler ile fuarda yer alacak

PlayStation Türkiye, bu yıl İstanbul Kongre Merkezi’nde üçüncüsüne imza atılacak GIST (Gaming İstanbul) oyun fuarında, oyunseverleri yepyeni deneyimlerle buluşturuyor. 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda PlayStation Türkiye, PS4 için geliştirdiği PlayLink konsepti ile birlikte en yeni oyunlarını ve son teknolojilerini katılımcıların beğenisine sunacak.

Playstation Türkiye, Gaming İstanbul'da yer alacak

Fuarda oyunseverlerin ilgisini çekecek sosyal parti oyunları serisi PlayLink, PS4 için özel olarak geliştirildi. Oyun dünyasına yeni bir boyut kazandıran bu yeni konsept, akıllı telefon ve tabletleri kontrol cihazı olarak kullanmaya imkan vererek oyunculara aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir oyun deneyimi yaşatıyor. Ziyaretçiler, PlayStation alanında yer alan PlayLink evinde bu yeni deneyimin tadını çıkarabilecekler. Fuar alanında, geçen yıl GIST’te Türkiye lansmanı yapılan sanal gerçeklik sistemi PlayStation®VR için de özel bir bölüm bulunuyor. Oyuncular ayrıca, süper güçlü konsol PS4 Pro için ayrılan alanda, en yeni ve popüler oyunları 4K kalitesinde oynayabilecekler*. Uncharted™: Kayıp Miras, Horizon Zero Dawn™, Knack 2, FIFA18, NBA 2K18, Star Wars™ Battlefront II ve Call of Duty®: WWII gibi çok sevilen oyunların da dahil olduğu eğlence alanında, geçtiğimiz Kasım ayında lansmanı yapılmış olan ödüllü yarış oyunu Gran Turismo Sport için ise özel simulatör araçlar bulanacak. Fuarın cazibe merkezi haline gelecek PlayStation alanında ziyaretçileri küçük yarışmalar ve PlayStation temalı sürpriz hediyeler de bekliyor.

Oyun dünyası ile amatör veya profesyonel olarak ilgilenen herkesin davetli olduğu 14.400 metrekarelik Gaming İstanbul Fuarı’na uluslararası ve yerel oyun stüdyoları, oyun dağıtımcıları, konsol ve donanım üreticileri, mobil oyun üreticileri, oyun dernekleri, oyun tasarımcıları ve geliştiriciler de katılıyor.

Basın Bülteni

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2018 12:11
İyiki varsın Playstatıon Türkiye...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2018 20:16
Hayri 4 lahmacun çek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2018 13:35
E nerde olucak aq
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation, Gaming İstanbul'da oyuncularla buluşuyor
İlginizi Çekebilir