PlayStation 4'ün Facebook desteği kaldırıldı

Furkan Güler 8.10.2019 - 11:41
Sony ve Facebook görüşmeleri devam ediyor

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal ağlarından bir tanesi olan Facebook kanadında ve PlayStation 4 kanadında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sony tarafından açıklanan yeni resmi bilgiye göre PlayStation 4'te bulunan Facebook desteği kaldırıldı. Oyunlarda kazandığımız kupaları, kaydettiğimiz ekran görüntüleri ve videolarının yanı sıra Facebook arkadaşlarımızla paylaştığımız anları kolay bir şekilde ulaştıran bu desteği kaldırılması üzücü. Facebook tarafından entegre edilen profil fotoğraflarının da artık kullanılamayacağını belirten Sony, kullanıcılarına yeni profil fotoğrafı yüklemelerini öneriyor.

PlayStation 4'ün Facebook desteği maalesef kaldırıldı

İlgili desteğin neden kaldırıldığıyla alakalı şimdilik bir açıklama yapılmadı. Ancak son dönemlerde adı şaibeli olaylara konu olan Facebook'un, yavaş yavaş sempatisini kaybettiğini söyleyebiliriz. Tüm bunların yanı sıra eskisi kadar sükse yapamayan platform, diğer markaların da antipatisini kazanmaya başladı. Özellikle siyasi olaylarda adı geçen Facebook, bu sebepten dolayı son dönemlerde oldukça fazla kullanıcı kaybetmişti. Bakalım benzer bir hamle Xbox veya Nintendo tarafından gelecek mi? Hep birlikte göreceğiz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2019 10:36
Klasik sony işte. Bir özelliği kaldırdığını açıklar ama neden bunu yaptığını açıklamaz. Kullanıcılarını zerre önemsemedikleri burdan belli.
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2019 11:44
Yav he he
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2019 11:48
Aslında bir iki aydır kalkmış vaziyette. Kupalar yayınlanmıyor profilde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 4'ün Facebook desteği kaldırıldı
İlginizi Çekebilir