PlayLink için duyurulan Erica da bizleri neler bekliyor?

Furkan Sakoğlu 1.11.2017 - 12:43
İlginç bir deneyim bizleri bekliyor

PlayStation tutkunları için oldukça keyifli geçen Paris Oyun Haftasının sürprizlerinden biri de Erica isimli oyun oldu. Belki de gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyun olabilecek Erica, aslına bakarsanız 3D grafiklerden bile oluşmuyor. Bundan yıllar yılla önce örneklerini gördüğümüz gerçek görüntülerin birbirine eklenmesi ve farklı seçenekler ile harmanlanması sonucu ortaya çıkan ve aslında interaktif film kategorisine sokabileceğimiz Erica, bizlere oldukça ilginç bir oyun deneyimi sunacak.

PlayStation'ın özellikle arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz oyunlar sunan yeni platformu PlayLink için duyurulan Erica, DualShock 4 ile değil, cep telefonunuz ile de oynanabiliyor. Bu sayede oyun ile daha iyi etkileşime girebiliyor ve oyunun içerisinde oldukça ilgi çekici durumlara girebiliyorsunuz. Örneğin ana kahramanımız Erica oyun içerisinde ağlarken, göz yaşlarını cep telefonunuz dokunmatik ekranı üzerinden silebiliyorsunuz.

Küçük yaşlarda büyük travmalar atlatan Erica isimli genç bir kadının, çocukken yaşadığı travmaların büyüdüğünde de peşini bırakmamasını konu alan oyun, eski bir aile dostunun, bir cinayeti çözmek için Erica'nın anılarından yararlanmaya çlaışmasını konu alıyor. Ayrıca oyun içerisinde katilin kendisi de Erica ile iletişime geçebiliyor. Farklı gerçeklerin birbirine karışacağı ve bizlerin kafasını karıştıran birçok olayın vuku bulacağı Erica'da oyuncular kendi seçimleri ile oyuna ciddi derecede etki edebilecek.

Sinematik oyun severler için keyifli bir deneyim sunacak gibi gözüken Erica, eğer hikayesi ile oyuncuları memnun etmeyi başarabilirse, bu tip oyunların gelecekte de karşımıza çıkmasına ön ayak olabilir. PlayStation markasının PlayLink tarafını da etkileyip, oyuncuların yeni platforma daha fazla ilgi göstermesine ve platformun tanınmasına da katkı sağlayabilecek olan Erica, bakalım beklentileri karşılayıp oyuncular için keyifli bir deneyim yaşatabilecek mi?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2019 13:55
turkce altyazı olucakmı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 18:12
Graifkler harbi gerçek gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 13:54
Güzel oyun olcak gibi bakalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayLink için duyurulan Erica da bizleri neler bekliyor?
İlginizi Çekebilir