Platinum Games'in süper kahraman odaklı oyunu duyuruldu

Ersin Kılıç 27.02.2020 - 13:19
Henüz adı belli olmasa da Project G.G olarak adlandırılan süper kahraman temalı bir oyun duyuruldu. Üstelik işin arkasında Hideki Kamiya var!

Platinum Games yayınladığı bir video ile Project G.G. duyurusunu gerçekleştirdi. Hatırlarsanız firma yetkilileri geçtiğimiz hafta bir açıklama yapmış ve yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını, bu projenin yakında duyurulacağını belirtmişlerdi. işte bu duyuru söz verildiği gibi geçtiğimiz saatlerde yapıldı ve Platinum Games'in henüz adı belli olmayan projesi de ortaya çıkmış oldu.

Platinum Games'in süper kahraman odaklı oyunu duyuruldu

İlk videosu yayınlanan oyunun dediğim gibi henüz adı belli değil ama Project G.G olarak adlandırılmış. Buradaki G.G. muhtemelen oyun adının iki kelimeden oluşacağını ve bu kelimelerin G harfleri ile başlayacağını işaret ediyor olabilir. Oyunun yayınlanan videosuna baktığımızda ise süper kahraman temasının biraz Japonvari olduğunu görüyoruz.

Bildiğiniz gibi Japon kökenli yapımlarda Godzilla gibi canavarlar ve büyük robotlar oldukça bilindik öğeler. Nitekim bu temalarla bezenmiş birçok yapımın batı ülkelerinde de büyük hayran kitlelerine sahip olduğunu biliyoruz. İşte platinum Games'in yeni oyunu da bu öğeleri içereceğe benziyor. Oyunun bu ilk videosunda şehri yerle bir eden büyük bir canavarın karşısına dikilen bir kahraman gözüküyor. Tabi özel güç ya da bir nevi farklı bir teknoloji sayesinde karakterimizin boy farkını eşitlediğini de net bir şekilde görüyoruz.

Diğer taraftan projenin arkasında Hideki Kamiya gibi bir ismin olması beklentileri ve oyuna olan güveni de ortaya çıkarmış. Resident Evil serisi başta olmak üzere Devil may Cry, Viewtiful Joe, Okami, Wonderful 101 ve Bayonetta 2 gibi son derece önemli oyunların yanı sıra son olarak Astral Chain oyununda danışmanlık yaparak karşımıza çıkan Hideki Kamiya, bu projenin de arkasında yer alıyor.

Platinum Games'in süper kahraman odaklı oyunu duyuruldu

Oyun ile ilgili bazı açıklamalarda bulunan Hideki Kamiya, Project G.G.'nin yeni bir IP olacağının altını çizmiş. yani biraz önce bahsettiğim temalarda karşımıza çıkan film, dizi, anime ya da oyunlarla bir ilgisi olmayacak. Kamiya ayrıca Project G.G'nin farklı bir oyun olacağını ve daha önce yapmış oldukları yapımlardan ayrılacağının da altını çizmiş. Son olarak daha önce saydığım projelerde farklı firmalar ile ortaklığa gidilmesine karşın bu yeni oyunun tamamen Platinum Games insiyatifinde geliştirildiği de açıklanmış. Yani hikaye, karakterler ve oyunun dizaynı gibi tüm öğeler tamamen Platinum Games tarafından geliştiriliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2020 22:00
RESIDENT EVIL BAŞTA OLMAK ÜZERE Mİ ? AFEDERSİNİZ DE DEVIL MAY CRY BAŞTA OLMAK ÜZERE DEMELİSİNİZ. DEVIL MAY CRY > DİĞER BÜTÜN OYUNLAR
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2020 10:57
Bildiğin ultraman işte ne IP'si.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Platinum Games'in süper kahraman odaklı oyunu duyuruldu
İlginizi Çekebilir