PC'deki PlayStation Oyunlarına Büyük Görsel Güncelleme

Tunay Şahin 27.06.2024 - 23:28
PlayStation, PC'deki birinci parti oyunlarına AMD FSR 3.1 desteği getiriyor. Marvel's Spider-Man, Ghost of Tsushima ve daha fazlası büyük görsel güncellemeler aldı.

PlayStation, PC platformunda yayınladığı birinci parti oyunlarına yönelik büyük bir görsel güncelleme duyurdu. Bu kapsamda, birçok popüler oyun AMD FSR 3.1 desteğiyle güncellendi.

PC'deki PlayStation Oyunlarına Büyük Görsel Güncelleme: AMD FSR 3.1 Desteği

PlayStation, PC oyun portlarını destekleme konusunda ciddi adımlar atıyor ve bu doğrultuda stüdyo satın alımları bile gerçekleştiriyor. Bu çabaların bir parçası olarak, Marvel's Spider-Man Remastered, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Ghost of Tsushima: Director's Cut, Ratchet and Clank: Rift Apart ve Horizon Forbidden West gibi oyunlar AMD FSR 3.1 desteği eklenerek güncellendi.

Ghost of Tsushima: Director's Cut

Ghost of Tsushima, AMD FSR 3.1 entegrasyonu ile yükseltme kalitesini artırıyor, titremeyi azaltıyor ve daha iyi ayrıntı koruması sağlıyor. Ayrıca, HDR Max Luminance kaydırıcı sorunu giderildi ve artık 1000 nit ile sınırlanmıyor. Legends co-op çok oyunculu eşleştirme deneyimi de bu güncellemeyle geliştirildi.

PC'deki PlayStation Oyunlarına Büyük Görsel Güncelleme - 1
Ghost of Tsushima: Directors Cut İncelemesi

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Marvel's Spider-Man: Miles Morales, AMD FSR 3.1 desteğiyle daha iyi kare üretimi ve yükseltme kalitesi sunuyor. Güncelleme ayrıca, yükseltme yapmadan yüksek kaliteli kenar yumuşatma için Native AA seçeneğini ve Intel XeSS'i 1.3 sürümüne güncelleyerek yeni kenar yumuşatma seçeneklerini ekliyor.

PC'deki PlayStation Oyunlarına Büyük Görsel Güncelleme - 2
Spider-Man: Miles Morales İncelemesi

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart, AMD FSR 3.1'in eklenmesiyle hem kare üretimini hem de yükseltme kalitesini artırıyor. Ayrıca, bir Yerel AA seçeneği sunuyor ve Intel XeSS'i 1.3 sürümüne güncelleyerek görüntü kalitesini iyileştiriyor. Mermi deliği çıkartmalarının yüzeylerde görünmemesiyle ilgili bir sorun da çözüldü.

PC'deki PlayStation Oyunlarına Büyük Görsel Güncelleme - 3
Ratchet & Clank: Rift Apart İncelemesi

Marvel's Spider-Man Remastered

Marvel's Spider-Man Remastered, AMD FSR 3.1 entegrasyonu ile kare üretimi, iyileştirilmiş yükseltme kalitesi ve Yerel AA seçeneği sunuyor. Intel XeSS 1.3 sürümüne güncellenerek görüntü kalitesi artırıldı ve yeni bir kenar yumuşatma seçeneği eklendi.

PC'deki PlayStation Oyunlarına Büyük Görsel Güncelleme - 4
Marvel's Spider-Man İncelemesi

Horizon Forbidden West Complete Edition

Horizon Forbidden West Complete Edition, AMD FSR 3.1'i içeren Yama 1.5 ile güncellendi. Bu yama, çerçeve oluşturma ve iyileştirilmiş yükseltme kalitesinin yanı sıra bir Yerel AA seçeneği de sunuyor. Ayarlar menüsünde yapılan ek güncellemeler grafik ve ses için yeni seçenekler getiriyor ve çeşitli performans optimizasyonları yapıldı. Yama ayrıca Logitech G HUB Surround Sound kullanıcıları için sesi iyileştiriyor, çeşitli hataları gideriyor ve kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri içeriyor.

PC'deki PlayStation Oyunlarına Büyük Görsel Güncelleme - 5
Horizon Forbidden West İncelemesi

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2024 12:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2024 12:30
Xbox daha iyi, ne veri istiyor ne de başka bir şey. Ayrıca fiyatlarını bölgesel olarak yapılandırma çabasındalar. Bunlara kalsa bizden standart fiyatın katbekat fazlasını isteyecekler. Hepimiz ülkece hazine bulmuşuz, dedelerden miras kalmış ama bundan sadece Sony'nin haberi olmuş.
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2024 12:32
128 milyar dolar buhar oluyorsa demekki bunlarda para varmış bizede versinler diyordur asyalılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
PC'deki PlayStation Oyunlarına Büyük Görsel Güncelleme
İlginizi Çekebilir