Path of Exile 2 Erken Erişim Tarihi

Tunay Şahin 20.08.2024 - 21:54
Path of Exile 2 erken erişim tarihi belirlendi. Oyun bu Kasım ayında oyun severlerin beğenisine sunulacak.

Orijinal Path of Exile'dan yıllar sonra geçen oyunda, Wraeclast'ın karanlık dünyasına geri dönecek ve yayılmakta olan yozlaşmayı sona erdirmeye çalışacaksınız. Path Of Exile 2, altı oyuncuya kadar co-op özelliğine sahip, oynaması ücretsiz çevrimiçi çok oyunculu bir oyun.

Path of Exile 2 Erken Erişim Tarihi Kasım Olarak Belirlendi

Kitava'nın ölümünden bu yana toplum yavaş yavaş yeniden inşa ediliyor, ancak Yozlaşma bir kez daha Wraeclast'a yayılmaya başladı. İnsanlar, etrafındakileri deliliğe sürükleyen korkunç bir canlı Tohumun fısıltısını duyuyor...

Path Of Exile 2 'de altı bölüm, 100 farklı ortam, 600 canavar ve 100 boss içeren yepyeni bir senaryo yer alıyor.

Path Of Exile 2 'de her Güç, El Becerisi ve Zeka kombinasyonu için iki tane olmak üzere on iki karakter sınıfı bulunuyor. Sınıf çeşitlerinin her biri farklı bir oyun tarzına odaklanırken, bunlar sadece bir başlangıç noktasıdır. İdeal karakter yapınızı oluşturmak için birçok sınıftan becerileri bir araya getirebilirsiniz. On iki karakter sınıfının her biri kendi üç Ascendancy uzmanlığına sahiptir, bu da aralarında seçim yapabileceğiniz toplam 36 Ascendancy Sınıfı ile sonuçlanır.

Path Of Exile 2, yıkıcı aktif beceriler veren 240 Beceri Mücevheri ve davranışlarını değiştiren 200 Destek Mücevheri içeriyor. Mükemmel yapınızı oluşturmak için bunları bir araya getirin. Bu, Path of Exile'ın ünlü beceri sisteminin yeni neslidir. Destek Mücevherleri artık doğrudan Beceri Mücevherlerine soketlenerek eski sistemde mevcut olan hayal kırıklıklarının çoğunu ortadan kaldırırken önceki tüm derinliği koruyor. Artık karakterinizin kullandığı her beceriyi altılı olarak bağlamak mümkün.

Path Of Exile'ın ikonik Pasif Beceri Ağacı, oyun deneyiminizi tamamen özelleştirmenize olanak tanıyan 2.000 beceri ile geri döndü. Artık bazı pasif beceri puanlarını iki farklı beceri setine tahsis etme yeteneği olan İkili Uzmanlaşma özelliğine sahip. Uygun silah veya beceri türü kullanıldığında devreye giriyorlar. Örneğin, hem hançerlere hem de tuzaklara veya buza ve yıldırıma bazı puanlar ayırabilirsiniz ve saldırılar arasında geçiş yaptığınızda uygun beceri puanları uygulanacaktır. Bu, fırsat maliyeti olmadan birden fazla alanda uzmanlaşmanızı sağlar.

Path Of Exile 2, 700 ekipman temel türüne sahiptir ve her birinin bulabileceğiniz kendine özgü bir öğesi vardır. Cephaneliğinizi Mızraklar, Arbalet ve Flailler gibi yeni silahların yanı sıra Odaklar, Tuzaklar ve yeniden tasarlanmış Asalar gibi tamamlayıcı öğelerle güçlendirebilirsiniz.

Path Of Exile 2'nin altı perdelik seferinin sonunda, oyunun sonuna erişim kazanacaksınız. 100'den fazla oyun sonu haritasının her biri kendi boss dövüşüne ve Path of Exile'ın geçmiş liglerinin çoğunun yenilenmiş versiyonlarını mümkün kılan değiştiricilere sahip. Path Of Exile 2'nin oyun sonunda sizi bekleyen sürprizlerle ilgili daha fazla ayrıntıyı çıkış öncesinde açıklayacağız.

Anahtar özellikler

  • On iki karakter sınıfı: Path of Exile 2, her Güç, El Becerisi ve Zeka kombinasyonu için iki tane olmak üzere on iki karakter sınıfına sahiptir. Sınıf çeşitlerinin her biri farklı bir oyun tarzına odaklanırken, bunlar sadece bir başlangıç noktasıdır. İdeal karakter yapınızı oluşturmak için birçok sınıftan becerileri bir araya getirebilirsiniz. On iki karakter sınıfının her biri kendi üç Yükseliş uzmanlığına sahiptir, bu da aralarında seçim yapabileceğiniz toplam 36 Yükseliş Sınıfı ile sonuçlanır.
  • Yeni Beceri Mücevher sistemi: Path of Exile 2, yıkıcı aktif beceriler veren 240 Beceri Mücevheri ve davranışlarını değiştiren 200 Destek Mücevheri içeriyor. Sefer boyunca oynadıkça Mücevherleri kazanın ve mükemmel yapınızı oluşturmak için onları bir araya getirin. Bu, Path of Exile'ın ünlü beceri sisteminin yeni neslidir. Destek Mücevherleri artık doğrudan Beceri Mücevherlerine soketlenerek eski sistemdeki hayal kırıklıklarının çoğunu ortadan kaldırırken önceki derinliği de koruyor. Artık karakterinizin kullandığı her beceriyi altılı olarak bağlamak mümkün.
  • Pasif Beceri Ağacınızı çift uzmanlaştırın: Path of Exile'ın ikonik Pasif Beceri Ağacı, oyun deneyiminizi tamamen özelleştirmenize olanak tanıyan 1.500 beceri ile geri döndü. Artık bazı pasif beceri puanlarını iki farklı beceri setine tahsis etme yeteneği olan İkili Uzmanlaşma özelliğine sahip. Uygun silah veya beceri türü kullanıldığında devreye giriyorlar. Örneğin, hem hançerlere hem de tuzaklara veya buza ve yıldırıma bazı puanlar ayırabilirsiniz ve saldırılar arasında geçiş yaptığınızda uygun beceri puanları uygulanacaktır. Bu, fırsat maliyeti olmadan birden fazla alanda uzmanlaşmanızı sağlar.
  • Yepyeni eşyaları ortaya çıkarın: Path of Exile 2'de 700 ekipman temel tipi bulunuyor ve her birinin bulabileceğiniz kendine özgü bir eşyası var. Cephaneliğinizi Mızraklar, Arbaletler ve Çatallar gibi yeni silahların yanı sıra Odaklar, Tuzaklar ve yeniden tasarlanmış Asalar gibi tamamlayıcı eşyalarla güçlendirebilirsiniz.
  • Benzersiz boss'larla karşılaşın: Path of Exile 2'de Seferin her alanında bir boss karşılaşması yer alıyor. Bölümler boyunca ilerlerken savaşabileceğiniz yüzden fazla boss var ve hepsinin öğrenmeniz gereken benzersiz mekanikleri var.
  • Yeni bir oyun sonunu keşfedin: Path of Exile 2'nin altı perdelik seferinin sonunda, oyunun sonuna erişim kazanacaksınız. 100'den fazla oyun sonu haritasının her birinin kendi boss karşılaşması var! Path of Exile 2'nin oyun sonunda sizi bekleyen sürprizlerle ilgili daha fazla ayrıntıyı piyasaya çıkmadan önce açıklayacağız.
  • Adil oyun. Asla kazanmak için ödeme yapmayın: Path of Exile 2, orijinal Path of Exile'dan ayrı bir oyundur. İleride her iki oyun için de genişleme paketleri sunmaya devam edeceğiz. Bunlar tamamen oynaması ücretsizdir ve asla “kazanmak için öde” olmayacaktır. Satın alımlar iki oyun arasında paylaşılır.

Path of Exile 2 PS5, Xbox Series X|S ve PC için geliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 22:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2024 11:23
Diablo 15 bile çıkarsanız bu oyunu tahtından edemezsiniz.
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2024 16:27
Kanka diablo last epochun takibi poe 2 ile mukayese edilemez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2024 01:10
Poe1 deki stashler 2 ye doğrudan aktarılacakmış. Çok iyi oyun da bedava peki poe2 nin servis vermesini sağlayan geliri ne olacak acaba ? 1 de stash box idi 2 de yeni bir mtx çıkacaktır kesin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Path of Exile 2 Erken Erişim Tarihi
İlginizi Çekebilir