Oyun karakterleri bu animasyonda buluştu

Murat Halilbeyoğlu 12.10.2012 - 10:59
Zangief'ten Pac-Man'e, Sonic'ten Pong'a kadar
Bunu muhtemelen içinizde görenleriniz olmuştur ancak ben bu kadar koşuşturmaca arasında daha yeni farkettim. Aslında ben bile fark etmedim. Evinizin teknoloji üstadı Techno-Labs Man Emre Demiray bana fragmanını gönderdi.

Konumuza gelecek olursak  Walt Disney Animation Studios, Rich Moore'un yönetmenliğinde yeni bir animasyon filmi hazırlıyor. Adı ise Wreck-It Ralph.

"Peki bu animasyonu bu kadar özel kılan ne?" diye soracak olursanız şöyle söyleyeyim, içerisinde pek çok "ünlü" oyun kahramanı mevcut.

Oyun karakterleri bu animasyonda buluştu
Fix-It Felix Jr adlı bir arcade oyununda kötü adam olan Wreck-It Ralph, 30 yıldır bu şekilde davranmaktan bıkmıştır. Kendisinin da aslında iyi bir insan olabileceğine inanır ve bunu kanıtlamak için güç kabloları üzerinden kaçarak bir shooter oyunu olan Hero's Duty'ye (tanıdık geldi mi?) geçiş yapar. Burada Sergeant Calhoun adlı kahramana yardım ederek oyunun uzaylı istilacıları olan Cy-Bugs'larla (!!??) savaşır. Bunun ardından olaylar gelişir ve daha büyük bir hal alır.

Nitekim filmdeki esas olay ise Sonic, Zangief, Ryu, Ken, Bison, Pac Man, Kano gibi ünlü oyun karakterlerinin de bulunuyor olması. Dediğim gibi muhakkak içinizde bu animasyonu daha önceden duyan olmuştur ancak benim gibi yeni keşfedenler için işte aşağıda 12 Eylül tarihinde yayınlanmış olan fragmanı.

İyi seyirler.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 11:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyun karakterleri bu animasyonda buluştu
İlginizi Çekebilir