THQ firması Outcast oyununun haklarını aldığını açıkladı

Ersin Kılıç 11.01.2019 - 13:01
Eski bir veteran geri mi dönüyor?

THQ firması Outcast oyununun haklarını aldığını açıkladı. Toparlama sürecinden sonra özellikle marka anlamında oldukça agresif davranan THQ Nordic firması, yaptığı açıklama ile bir dönemin efsanelerinden biri olan Outcast oyununun isim haklarını yapımcısından aldıklarını duyurdu.

THQ firması Outcast oyununun haklarını aldığını açıkladı

İlk olarak 1999 yılında çıkan ve çıktığı yıl oldukça olumlu yorumlar alan Outcast, 2017 yılında Outcast Second Contact ismi ile remastered olarak yeniden karşımıza çıkmıştı. Oyunun orjinal yapımcıları tarafından Kickstarter projesi olarak yeniden yapılan bu remastered sürümü tabi ki ilk seferki gibi çok konuşulmadı ve seri adeta o dönemden itibaren sümen altı edildi.

Tabi konu ile ilgili şu anda başka bir detay bulunmuyor. Yani THQ Nordic isim haklarının alınması dışında oyun için herhangi bir açıklama yapmış değil. Muhtemelen THQ Nordic'in isim haklarını alması ile birlikte daha önce iptal edilen 2.oyunun geleceğini düşünebiliriz. Tabi firma komple seriyi yeniden de ele alabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2019 04:42
Ne oyunu bu ? Hiçbir fikrim yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2019 16:15
oyun tekrar uyarlandı ve satışa çıktı ama aynı tadı vermedi bence THQ farklı projelere yelken açmalı eski serileri yıllar sonra devamını yapmak heyecan vermiyor remastered saçmalığı ise ayrı bir rezalete neden oluyor herşey zamanında güzel diye boşuna dememişler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outcast'ın isim hakları THQ Nordic tarafından alındı
İlginizi Çekebilir