One Piece: World Seeker'ın çıkış tarihi videoyla duyuruldu

Korhan ONUK 16.11.2018 - 17:28
Prison Island'ı keşfe çıkacağımız zaman belli oldu.

Dünyaca ünlü anime serisi One Piece'in son oyunu olan One Piece: World Seeker için yeni bir video yayımlandı. Yayımlanan video, oyundaki dövüş sisteminden eşya yaratma sistemine kadar birçok şeyi göstermekle birlikte çıkış tarihini de gösteriyor. 

Yayımlanan videoda oyundaki dövüş sistemine göz atma imkanı buluyoruz.

Açık dünya bir oyun tecrübesi göreceğimiz One Piece: World Seeker'da ana karakter olarak Luffy ile oynuyor olacağız. Luffy ile aksiyona doğrudan dalabileceğimiz gibi, istersek gizlenerek de savaşabileceğiz. Oyunda Luffy'nin Gear 2, Gear 3 ve Gear 4 dövüş tekniklerinin hepsini kullanabileceğiz. Ayrıca sahip olduğumuz Haki özelliğini de dövüşlerimizde kullanabileceğiz. Ayrıca sağdan soldan topladığımız malzemelerle yeni eşyalar üretecek ve Luffy'yi olduğundan daha güçlü hale getireceğiz. 

Oyunda adayı keşfettiğimiz süre boyunca farklı karakterlerle karşılacağız. Bunların içinde Crocodile gibi, Luffy'nin ana hikayesinde karşılaştığı kötü karakterler de yer alacak. 

One Piece: World Seeker, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 15 Mart 2019 tarihinde çıkış yapacak. Oyuna şimdi ön sipariş verirseniz iki özel kostüm ve bir ek görev de sizlerin olacak. One Piece: World Seeker, One Piece hayranlarını doyuracak bir yapım olacak mı? Fikirlerinizi belirtin!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2018 17:42
ınsomniac games yapacak bu oyunu efsane olur ama kalite ve nüans yoksunu bandai yapıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2018 17:50
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Zaten ana hikaye böyle giderse bitmez. Ancak Oda kanaer falan olduğunun haberini alırsa hızlandırır öyle görürüz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
One Piece: World Seeker'ın çıkış tarihi videoyla duyuruldu
İlginizi Çekebilir