Oldmoustache'in yeni oyunu The Bell'in yol haritası paylaşıldı

Hakan Hervenik 17.02.2018 - 13:30
Oyunda ne var ne yok?

No70: Eye of Basir oyununun yapımcı firması Oldmoustache Gameworks, yeni oyunları olan The Bell'in yol haritası herkese açık olarak paylaşıldı. Takipçilerinin düşüncelerini ve önerilerini dikkate alarak, ilginç gelen fikirleri oyuna entegre etmeyi planlayan ekip, burada oyunda ne var ne yok kısaca göstermiş.

Oldmoustache Gameworks'un yeni oyunu The Bell'in yol haritası paylaşıldı

Hafızasını kaybetmiş bir genç kızın, kendini arayışı üzerine kurulu olduğunu olduğunu ve hikaye bazlı bir adventure-puzzle oyunu olan The Bell, Oldmoustache Gameworks'ün eski oyunlarındaki tarzı olan point and click ve backtracking havasının yerine puzzle sistemi üzerine kuru olacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda, eski oyunları olan No70: Eye of Basir'in kendileri için bir tecrübe ve hatalarını görmek için önemli olduğu belirten Oldmoustache Gameworks ekibi, The Bell'de çok daha başarılı bir iş ortaya koymak istiyor. Hikayeye ve oynanışa önem verecek olan ekip, Türk oyuncularının kesinlikle dikkatini çekiyor.

Oldmoustache Gameworks tarafından Trello üzerinde yayınlanan The Bell'in yol haritasına buradan ulaşabilirsiniz. Peki, sizce The Bell, başarılı bir oyun olacak mı?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2018 04:28
Takipçilerin fikirlerini önemsiyorsa tek istediğimi buradan diyeyim: Oyuna optimizasyon eklesinler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unrvlld
Unrvlld 17.02.2018 20:31
Oldmoustache'in bir hikaye yazarına ve bu yazılan hikayeyi oyuna uyarlayacak ekstradan çalışanlara ihtiyacı var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oldmoustache'in yeni oyunu The Bell'in yol haritası paylaşıldı
İlginizi Çekebilir