Nowhere Studios yeni bir oyun geliştiriyor

Ersin Kılıç 2.02.2016 - 17:11
Monochroma'nın yapımcılarından yeni bir Türk oyunu yolda!
Sabah saatlerinde yaptığımız bir haberde Türk oyun stüdyosu Nowhere Studios'un Monochroma'yı Xbox One'a getireceğini belirtmiştik. Mart ayında Xbox One versiyonu ile karşımıza çıkacak olan Monochroma dışında firmanın yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Oyuna Kickstarter ile destek olan oyunculara mail atan Nowhere Studios, Monochroma'nın Xbox One'a geleceğini belirtmesinin yanı sıra, yeni projeleri hakkında da ufak bilgiler vermiş. Henüz konsepti ve adını bilmediğimiz oyun için çalışmalara başlayan firmanın bu sene sonunda oyuna ait ilk videoları paylaşacağı açıklanmış.

Sinematik bir sunuma sahip olan yeni projede oyuncuların kendi macerasını seçme şansına erişecekleri de belirtilmiş. QTE sistemine de sahip olan yeni projenin senaryosu Antony Johnston tarafından kaleme alınırken, oyunun yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik bulunacak. Bu iki isim dışında daha önce Game of Thrones'un bazı konsept çizimlerine de imza atan Kaan Demirçelik'in de projede yer alıyor.

Nowhere Studios yeni bir oyun geliştiriyor
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2016 18:19
Ya şuna Türk oyunu deyip durmayın stüdyonun nerdeyse tamamı yabancı, adamlar müziği yabancılara yaptırıyor, konusunu bir yabancıya yazdırıyor, oyun motoru hazır sonra oyunun yapımında iki Türk ismi gördük mü "Türk oyunu" oluyor, o zaman Alan Wake de Türk oyunu yüz animasyonlarını bir Türk yapmıştı..
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2016 02:30
kardeşim bunlar zamanla oluyor
örnek vermek gerekirse
mount and blade oyununda çok yabancı parmağı vardı, ama zamanla stüdyoyu geliştirdiler ve mount and blade bannerlord %95 türk yapımı olacak ilerde bu %100 olur yeni stüdyolar açılır falan
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2016 00:13
Stüdyo Türkiye'de...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2016 00:23
Türk oyunu? Hahahahahahahahahaha
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nowhere Studios yeni bir oyun geliştiriyor
İlginizi Çekebilir