No More Room in Hell 2 Erken Erişim Duyurusu

Tunay Şahin 8.06.2024 - 00:50
No More Room in Hell 2, Cadılar Bayramı'nda erken erişime açılıyor. Torn Banner'ın yeni oyunu, zombi korku türünde permadeath co-op deneyimi sunuyor.

Yıllardır beklenen devam filmi No More Room in Hell 2, Cadılar Bayramı'nda erken erişime açılıyor. Torn Banner, Summer Game Fest'te yeni fragmanıyla oyunun detaylarını paylaştı.

No More Room in Hell 2: Ölümle Dolu Korku Deneyimi

Torn Banner'ın yeni oyunu No More Room in Hell 2, zombi istilasına uğramış bölgelerin karanlık dünyasında yoğun bir permadeath co-op deneyimi sunuyor. Oyuncular, acil durum müdahale görevlisi olarak hayatta kalmak, yiyecek toplamak, stok yapmak ve görevlerini yerine getirmek zorundalar. Ancak, ölümünüz durumunda karakteriniz sonsuza dek kaybolur ve her seferinde daha fazla riskle karşı karşıya kalırsınız.

Torn Banner, Summer Game Fest'te yaptığı açıklamada, "Bir manga üyesini kurtarmak için karakterinizin hayatını tehlikeye atıyor musunuz? Daha fazla takım arkadaşı çıkardıkça ödüller artıyor, ancak kalıcı ölüm riski her zaman mevcut" dedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 02:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2024 10:42
Fragman hoşuma gitti, abartı olmayan Back 4 Blood gibi ama erken erişim ibaresini gördüğümden tam sürüm olana kadar bulaşmam :) Yarım yamalak oyun oynamaktan bıktım artık..
Kalan Karakter: 300 Gönder
No More Room in Hell 2 Erken Erişim Duyurusu
İlginizi Çekebilir