Nioh 2'nin ilk ek paketi The Tengu's Disciple yayınlandı

Özgür Deveci 30.07.2020 - 16:33
Team Ninja tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Nioh 2'nin ilk ek paketi The Tengu's Disciple yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Geliştirici Team Ninja ve yayıncı Koei Tecmo, rol yapma oyunu Nioh 2'nin ilk indirilebilir içeriğini yayınladı. PlayStation Store'da 44 TL fiyat etiketine sahip olan The Tengu's Disciple'ı oynayabilmek için ana oyuna sahip olmak gerekiyor. Ayrıca Season Pass ve Dijital Deluxe Sürüm'ün bir parçası olan DLC paketiyle birlikte 10’dan fazla yeni görev, yeni yokai yetenekleri, SplitStaff isimli ölümcül bir silah, yeni koruyucu ruhlar, Ninjutsu yetenekleri daha fazlası geliyor.

Yayınlanan yeni ek paketle Yashima’nın yeni kıyı bölgesine doğru seyahat edecek, zamanda geri giderek Heian döneminin son yıllarına tanıklık edeceğiz. Ayrıca oyunda yeni müttefiklerle tanışacak, yeni yokai’lerle çarpışacak ve efsanevi Sohayamaru ile Otakemaru arasındaki bağlantıyı keşfedeceğiz.

Nioh 2'nin ilk ek paketi The Tengu's Disciple yayınlandı

Team Ninja tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Nioh 2'nin ilk ek paketi olan The Tengu's Disciple yayınlandı. Oyunun senaryosunun devamında karanlığınızı bir kez daha açığa çıkarın ve savaşın devam eden alevlerini söndürün. Yashima'nın yeni kıyı bölgesine seyahat edin ve Heian döneminin son yıllarına doğru zamanda geri gidin. Orada yeni müttefiklerle tanışacak, korkunç yokai'lerle yüzleşecek ve efsanevi Sohayamaru ile Otakemaru arasındaki bağlantıyı keşfedeceksiniz.

• Üç farklı yeni aşamada 10'dan fazla zorlu görevde gücünüzü sınayın.

• Eşsiz baş düşmanlarla, yeni yokai'lerle ve acımasız düşman çeşitleriyle yüzleşin.

• Ölümcül yeni silah türünde ustalaşın: – Splitstaff ve güçlü yeni zırh çeşitlerini kuşanın.

• Yıkıcı etkiye sahip yeni koruyucu ruhları, yokai becerilerini, Ninjutsu yeteneklerini ve daha fazlasını bulup serbest bırakın.

Yayınlanan indirilebilir içeriğin oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak çıkışını gerçekleştiren bu DLC paketi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh 2'nin ilk ek paketi The Tengu's Disciple yayınlandı
İlginizi Çekebilir