Nioh 2 için yeni oynanış videoları paylaşıldı

Berat Darıcı 25.02.2020 - 13:09
Team Ninja tarafından geliştirilen prequel samuray oyunu Nioh 2 için yeni oynanış videoları paylaşıldı. Oyunun çıkış tarihi 13 Mart.

Team Ninja tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Nioh 2 için yeni oynanış videoları paylaşıldı. Yapımı tamamlanan ve PlayStation Store üzerinden hemen satın alabileceğiniz oyun 13 Mart tarihinde çıkacak. Oyun yine Team Ninja tarafından geliştirilen Nioh oyunun yeni yapımı. Her iki oyunun geliştiricisi de aynı.

Muazzam bir yetenek ağacı ile gelen prequel oyun şimdiye kadar bildiğimiz kadarı ile daha fazla silah, daha fazla beceri ve daha fazla yokia ile gelecek. Bir süre önce Nioh 2, Playstation 4 oyuncuları için ücretsiz bir beta düzenlemişti. Beta yaklaşık 10 gün sürmüştü.

Nioh 2 PC sürümünün de çıkması bekleniyor

2017 yılında çıkan ilk Nioh oyunu gibi Nioh 2'nin de PC için çıkış yapması bekleniyor. İlk oyun 2017 yılının Şubat ayında Playstation 4 için çıkmıştı. Oyun aynı yılın Kasım ayında ise PC için çıkış yaptı. Nioh 2'de de muhtemelen aynı yol izlenecektir.

Oyunda kendi karakterinizi yaratacaksınız. Oyun mekanikleri üzerinde büyük değişikliler yok. Prequel oyun tek kişilik oyuncu modu dahil 2 arkadaşınızla da oynamanıza izin veren çok oyunculu moda sahip. Yani toplamda 3 oyuncuya kadar izin veren bir oyunculu moddan bahsediliyor. Oyunda silahların beceri ağaçlarında aktif ve pasif olmak üzere pek çok yetenek var. Oyunun Beta sürümünde 9 farklı silah çeşidi vardı. Her silahın kendine özel pasif bir gücü bulunmakta. İlk oyundan farklı olarak oyunda form değiştirerek insan formunuzda bulunmayan özel becerileri kullanabiliyorsunuz.

Nioh 2 için yeni oynanış videoları paylaşıldı

Oyunun karakter yaratma ekranı Black Desert Online oyunundan biraz ilham almış ve yapımcının dediklerine göre oldukça detaylı olacak. Yaratığınız karakteri başkaları ile paylaşabilecek. Diğer insanların yaratıkları karakterleri aynısıyla aktarabileceğiniz gibi diğer oyuncularda sizinkileri aktarabilecek. Beta sürümünde yapılan karakterlerin paylaşımları şimdiden başlamış durumda.

Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan Nioh 2'yi ön sipariş verirseniz bazı bonuslara sahip oluyorsunuz.

Hikayesi 1500 yılların sonunda geçen Nioh 2, ilk oyunun öncesini anlatmakta. Oyun Sony tarafından E3 2018'de duyurulmuştu. Samuray oyununda balta, çift kılıç, mızrak gibi silah çeşitleri bulunmakta. Oyun için paylaşılan oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Oyunun PS4 sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nioh 2 için yeni oynanış videoları paylaşıldı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh 2 için yeni oynanış videoları paylaşıldı
İlginizi Çekebilir