Nintendo Minecraft'a sıcak bakıyor

Can Furkan Gözütok 21.06.2014 - 12:37
Popüler oyun, Nintendo ile "iyi bir uyum" içerisindeymiş
Nintendo'nun açıklamalarına göre firma, bağımsız cephesine yön veren oyunlardan biri olan Minecraft'ı, kendi konsollarına getirmek istiyormuş.

Nintendo oyun stüdyolarının iki şefi Shigeru Miyamoto ve Shinya Takahashi, Wii U'daki ve 3DS'teki dokunmatik kontrolcülerin, Minecraft için biçilmiş kaftan olduklarını, oyuncuların Minecraft'ı kendi konsollarında daha iyi deneyimleyebileceklerinden bahsettiler. Konuyla ilgili ikili, " Her zaman Minecraft'ı oynamanın en iyi yolunun kontolcüden geçtiğini düşünüyorduk. Tabii ki Minecraft'ı 3DS'e çıkardığımızda oyun, her yerdeki oyunculara ve çocuklara çok daha kolay bir şekilde erişebilecek. Ayrıca bunu biliyor musunuz bilmiyorum ancak Minecraft, Japonya'da batıda olduğu kadar başarılı değil. Eğer onlarla ortaklık kurabilirsek, Minecraft Japonya'da hiç olmadığı kadar popüler olabilir." açıklamasını yaptı.

Minecraft; Xbox 360, PC, PS3 ve mobil platformlarda bulunmakta. Ayrıca oyun, PS4, PS Vita ve Xbox One için önümüzdeki ağustos ayında piyasaya çıkacak.

Nintendo Minecraft'a sıcak bakıyor
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2024 06:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Minecraft'a sıcak bakıyor
İlginizi Çekebilir