Ninja Gaiden 3'ten yeni detaylar

Murat Halilbeyoğlu 4.04.2011 - 17:40
Geliştirme ekibinin başındaki Yosuke Hayashi anlatıyor.
Ninja Gaiden III projesinin lideri Yosuke Hayashi, PlayStation: The Offical Magazine dergisine son oyun hakkındaki yeni detayları açıkladı. Ve anlatılanlara bakılacak olursa karşımıza daha karanlık bir Ryu çıkacak.

Dergiye göre üçüncü oyun daha çok Ryu'nun hayatına , hayat tarzına, hislerine ve düşüncelerine yoğunlaşacak. Hayashi onu karanlık bir Japon kahramanı olarak tanımlıyor.

"Şiddet konseptini daha derine çekmeye çalışıyoruz ve oyuncuların birisini öldürmenin nasıl bir şey olduğunu hissetmesini istiyoruz. Oyuncuların şiddet denen şeyin sadece kan ve vahşetten ibaret olmadığını anlamasını istiyoruz."

Ninja Gaiden 3'ten yeni detaylar
Oyunda yeni oynanabilir karakterin olmayacağını belirten Hayashi ekibin oyunun zorluk seviyesinde de farklı bir yaklaşımda bulunduğunu belirtti.

"Birçok hayran oyunun zorluk seviyesinden memnun, bunu biliyoruz, ancak biz birazcık daha farklı bir yaklaşım içerisindeyiz. Bu demek değil ki oyun daha kolay olacak, hayır kesinlikle. Bu sadece tam anlamıyla bir bütün olarak oyun yaratmak, herkesin zevkle oynayacağı heyecanlı bir oyun yaratma niyeti."

"Bunun yanında hardcore oyuncular da oyundan oldukça tatmin olacaklardı."

Hayashi ayrıca kompleks bir yapıya sahip multiplayer'ı olacağını ve Move desteğinin olup olmamasının gizli tutulduğunu belirtiyor.

Oyun için henüz çıkış tarihi açıklanması ancak haziranda E3'te tam gösterisi yapılması bekleniyor.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2024 10:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ninja Gaiden 3'ten yeni detaylar
İlginizi Çekebilir