New World: Aeternum'u PS5 ve Xbox Series X|S İçin Tanıtıldı

Tunay Şahin 8.06.2024 - 01:42
New World: Aeternum, Amazon Games'in konsollara getirdiği New World'un genişleme paketi. Esnek oynanış, özelleştirme seçenekleri ve yeni içeriklerle 15 Ekim'de çıkıyor.

Amazon Games, New World'ün konsollara geliş tarihini ve yeni genişleme paketi Aeternum'u duyurdu. 15 Ekim'de piyasaya çıkacak olan bu oyun, heyecan verici yenilikler vaat ediyor.

New World: Aeternum PS5 ve Xbox Series X|S İçin Tanıtıldı

New World: Aeternum, oyunculara tek başlarına veya gruplar halinde oynama esnekliği sunuyor. Ayrıca, çeşitli etkinlikler ve oyun sonu denemeleri gibi farklı içeriklere erişim sağlıyor.

Esnek Oynanış ve Yeni İçerikler

Oyuncular, grup boyutlarına bağlı olarak farklı etkinliklerde yer alabilecekler. Ayrıca, sosyal deneyim arayanlar için açık dünya grupları oluşturabilir veya arenalarda mücadele edebilirler. New World: Aeternum, bir grup ile birlikte yapılan baskınlar ve yolsuzluk ihlalleri gibi yeni içerikler sunuyor.

Özelleştirme ve Geliştirme

Oyuncular, önceden ayarlanmış karakter yapıları arasından seçim yapabilir veya tamamen özelleştirilebilir bir karakter oluşturabilirler. Bu, oyuncuların oyun tarzlarına ve tercihlerine uygun bir deneyim yaşamalarını sağlar.

"New World: Aeternum, oyuncuların platformlar arasında birlikte tadını çıkarabilecekleri yeni ve ilgi çekici bir New World deneyimi vaadini yerine getirdiğini biliyoruz." - Amazon Games Başkan Yardımcısı Christoph Hartmann

Oyunun ön sipariş verenlerine özel olarak, PS5 veya Xbox Series X|S'te ön sipariş verenler ve belirli bir tarihe kadar New World'e giriş yapan PC oyuncuları özel bir kurt bineği kazanacaklar.

New World: Aeternum'un fiyatı, temel sürüm için 59.99$, Deluxe Edition için ise 79.99$ olarak belirlendi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2024 15:20
Oyun tam anlamıyla bitti. Kimden ne koparsak diye uğraşıyorlar. Herkes büyücü oynuyor. Oyun içinde meta yaratarak para harcatmaya çalışıyorlar. Mmorpg ise moba gibi yönetilemez bir türlü anlamadılar. Yönetim hala çok kötü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2024 13:57
Yemezler Amazon games DLC başlığı altında pay to progress(aslında force to pay progress) oynamıyorum artık.Standart Binek,bir bölgeyi tekardan satmak neyse, 60lv den 65lv DLC şartı ayıptır.Denge bozuldu oyun anlamsız oldu.Ozaman standart paket neden hala satılıyor çok mantıksız.Tavsiye etmiyorum...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2024 04:21
Oyun eskisine göre şuan çok daha iyi durumda içerik olarak sadece yeni oyunculara ihtiyacı var ve eski oyunculara daha fazla içeriğe ihtiyacı var. Onuda bu güncellemeyle hallederlerse oyuncusu epey çoğalır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
New World: Aeternum'u PS5 ve Xbox Series X|S İçin Tanıtıldı
İlginizi Çekebilir